Πήρε πρώην τερματοφύλακα του ΑΟ Χανιά ο ΟΦ Ιεράπετρας

Σημαντική ενίσχυση στα γκολποστ για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του ΑΟ Χανιά.

Επίσης, η ομάδα του Λασιθίου επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, Μπλέντα Μούτσι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Football Leage ως παίκτης της Α.Ε.Λάρισας και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η επίσημη ενημέρωση (χωρίς επεξεργασία):

«Μεταγραφή

μεγατόνων για τον ΟΦΙ , στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 26χρονος Δημήτρης Πρίφτης , ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις είναι πλέον ο φύλακας του τέρματος της ομάδας μας. Τα προηγούμενα έπαιζε στην Α.Ε. Πάφου (Α κατηγορία Κύπρου) , Τύρναβο (football leage) , A.O.Xανιά (football leage) και Αναγέννηση Καρδίτσας (football leage). Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα , αισθανόμενοι πλέον σιγουρότεροι στα μετόπισθεν.

Κλικάροντας https://www.youtube.com/watch?v=OlyFRPWVdrU μπορείται να απολαύσετε αποκρούσεις του τεραματοφύλακα του ΟΦΙ πλέον.

Αλλη μιά πολύ ηχηρή μεταγραφή για τον ΟΦΙ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Μπλέντα Μούτσι ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε ανελλιπώς στην football leage ως παίκτης της Α.Ε.Λάρισας και της Αναγέννησης Καρδίτσας , είναι παίκτης του ΟΦΙ. Και στις δύο αυτές ομάδες ο παίκτης είχε συνεργαστεί με τον προπονητή του ΟΦΙ , Γιάννη Μάγγο , αφού στην μεν Λάρισα ο Γιάννης Μάγγος ήταν βοηθός προπονητή στην δε Καρδίτσα πρώτος προπονητής. Πέρυσι ο Μπλέντα Μούτσι είχε 28 συμμετοχές στην football leage με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας , έβαλε μάλιστα και δύο γκολ. Τον καλωσορίζομε στην Ιεράπετρα.

Η μεσαία φωτογραφία με τον ποόεδρο του ΟΦΙ κ.Χηνόπουλο και τους δύο παίκτες είναι σημερινή».

Keywords
Τυχαία Θέματα