Παντρεύεσαι; Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φτιάχνει νυφικά από 240 ευρώ!

Η διάσημη ηθοποιός και fashion icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υπογράφει την πρώτη της κολεξιόν από νυφικά φορέματα.

Πιο συγκεκριμένα δημιούργησε μια συλλογή 10 τεμαχίων σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία λιανικής πώλησης Gilt, με τίτλο «SJP by Sarah Jessica Parker

Bridal», έτσι ώστε καμία νυφούλα να μην μείνει παραπονεμένη.

Η συλλογή αποτελείται από 10 διαφορετικά στυλ τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του στυλ της, να βρει το νυφικό που της ταιριάζει. Εκτός από τα κλασικά φορέματα, υπάρχουν και λιγότερα παραδοσιακά, αλλά και αξεσουάρ και ολόσωμες φόρμες.

«Δεν είναι μόνο το στυλ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γνωστό σε όλο τον κόσμο, αλλά και η άποψή της είναι μοναδική» δήλωσε ο Τομ Οττ, επικεφαλής έμπορος της εταιρείας Gilt. «Η Σάρα Τζέσικα φέρνει το άψογο γούστο της και την ευαισθησία της σε αυτή τη συλλογή. Πιστεύουμε πως οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με την κολεξιόν η οποία είναι και σε πολύ καλή τιμή για την κατηγορία των νυφικών».

Εκτός από τα έτοιμα νυφικά, η Gilt θα προσφέρει επίσης 15 αποκλειστικά στυλ από την συλλογή υποδημάτων SJP, που σημαίνει ότι οι νύφες θα έχουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση αλά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η συλλογή νυφικών κυμαίνεται από τα 240 ευρώ έως τα 2.000 ενώ τα παπούτσια από 285 έως τα 400 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα