Ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του πρωταθλήματος | Πήρε την πρόκριση ο ΝΟ Ρεθύμνου

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι αγώνες της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών, με πέντε ακόμη ομάδες να εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Ήδη από το Σάββατο προκρίθηκαν τρεις ομάδες, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο ΝΟ Ρεθύμνου και τους ακολούθησαν ακόμη πέντε: ο Ολυμπιακός, ο ΓΣ Περιστερίου, ο Νηρέας Χαλανδρίου, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας.

Στον Α’ Όμιλο Αττικής στο Περιστέρι,

ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 17-3, ενώ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 5-0. Το απόγευμα ο ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 16-3, ωστόσο εξασφάλισε την πρόκριση στην ισοβαθμία με τον Πανιώνιο χάρη στην μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Στο τελευταίο ματς του ομίλου, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 13-8.

Στον Β’ Όμιλο Αττικής εκκρεμούσε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον ΝΟ Χίου. Η ομάδα του Νηρέα νίκησε με 10-8 σε ένα σπουδαίο παιχνίδι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Τέλος, στον Γ’ Όμιλο Λάρισας, σήμερα η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας προχώρησαν και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Ο ΝΟ Λάρισας ηττήθηκε από τη ΝΕΠ στο πρώτο παιχνίδι με 9-6, ωστόσο το απόγευμα νίκησε τον ΑΠΣ Οξυγόνο με 29-6 και πέρασε και εκείνος. Ο ΝΟ Λάρισας επιβλήθηκε και του ΟΥΚ Βόλου το απόγευμα με 19-3, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΥΚ Βόλου και ΑΠΣ Οξυγόνο βρήκε νικήτρια την πρώτη με 19-2.

Οι τελικές βαθμολογίες:

Α’ Όμιλος Αττικής

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

2. Ολυμπιακός 9

3. ΓΣ Περιστερίου 4

4. Πανιώνιος 4

5. Τρίτων Αμαρουσίου 0

Β’ Όμιλος Αττικής

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9

2. Νηρέας Χαλανδρίου 6

3. Εθνικός 3

4. ΝΟ Χίου 0

Όμιλος Λάρισας

1. ΝΕ Πατρών 9

2. ΝΟ Λάρισας 6

3. ΟΥΚ Βόλου 3

4. ΑΠΣ Οξυγόνο -1

Όμιλος Κρήτης

1. ΝΟ Ρεθύμνου 6

2. ΝΟ Χανίων 3

3. ΟΦΗ 0

Στην Τελική φάση (2-4 Μαρτίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τον Α’Όμιλο Αττικής, οι 2 πρώτες από τον Β’ Όμιλο Αττικής και Θεσσαλίας και η 1η ομάδα από τον Όμιλο Κρήτης (σύνολο 8).

Η Ειδική προκήρυξη και το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΚΟΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα