Οι 5 τάσεις που αποχαιρετάμε μαζί με το 2017

Ολα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν για να κάνουν χώρο για τα ακόμα καλύτερα. Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για τα ρούχα που φορέσαμε και τις τάσεις που δοκιμάσαμε κατά τη διάρκεια του 2017. Τι ακριβώς θα πρέπει να αποχωριστούμε λοιπόν; Με βάση τα runway trends της επόμενης σεζόν, εντοπίσαμε τα κομμάτια που παραμερίζονται για αντικατασταθούν από νέα και εξελιγμένα στυλ.

Δείτε τις τάσεις που πρέπει πια να αφήσετε πίσω σας αλλά και τις

ενημερωμένες εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να λανσάρετε στη θέση τους:

1. Ribbon Chokers

Το 2016, η Taylor Swift λάνσαρε την τεράστια αυτή τάση, ενθαρρύνοντας τα κορίτσια να σφίγγουν τους λαιμούς τους με κομμάτια από κορδέλα και κορδόνια. Οχι για πολύ όμως ακόμα.

‘Εναλλακτική: Ειλικρινά τα σκουλαρίκια είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και fashionable επιλογή.

2. Off-The-Shoulders τοπ και φορέματa

Όσο αυτό το στυλ κολακεύει το λαιμό και τους ώμους σας, έχει έρθει η ώρα να ξεκολλήσετε τα χέρια από τα πλευρά σας. Οχι δεν έχουμε κάτι προσωπικό με αυτή την τάση αλλά την είδαμε τόσο που μας κούρασε.

‘Εναλλακτική: Ο ένας ώμος είναι ακόμα cool, αν και ίσως θελήσετε να αρχίσετε να γυμνάζετε τους πλάγιους κοιλιακούς σας, αφού είναι το σημείο που βλέπουμε τελευταία εκτεθειμένο στον κόσμο της μόδας.

3. Βοmber Jackets

Και πάλι, τίποτα εναντίον τους αντικειμενικά όμως – έχουν κάνει και πάλι τον κύκλο τους και με το παραπάνω.

‘Εναλλακτική λύση: Η διάθεση στα πανωφόρια έχει μετατοπιστεί σε πιο έντονα, πιο tailored shapes, όπως της καμπαρντίνας ή του oversized tweed blazer.

Bucket Bags

Πιο δομημένα και ενδιαφέροντα σχήματα περιμένουν να τα εξερευνήσετε την επόμενη χρονιά: είτε τελείως στρογγυλά είτε πιο τριγωνικά.

Εναλλακτική λύση: Την είπαμε μόλις.

Τσάντα μέσης

Ενα στυλ που μάλλον δεν θα δει άλλη εορταστική περίοδο πέραν αυτής που έρχεται και θα βγει τελείως από το παιχνίδι πιθανότατα γύρω στον Οκτώβριο του 2018.

Εναλλακτική λύση: Μια τσάντα με χερούλι και δομή, όπως είπαμε νωρίτερα.

Πηγή: marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα