Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογήθηκε ποια είναι η ιδανική σύντροφος για εκείνον.

«Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ. Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”», δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια και πώς τα διαχειρίζεται

είπε: «Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο, γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα να πει ο άλλος κάτι άσχημο. Μπορώ να πω όμως, με απόλυτη ειλικρίνεια, και το λέω αυτό στον κόσμο για να το ξέρει, πως αυτά που ακούει στην τηλεόραση, συνήθως το 80% αυτών που ακούγονται είναι αναλήθειες. Όμως αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για εμένα που δεν είμαι παρών και λένε ό,τι θέλουν, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα, κάνουν τον κόσμο να φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του. Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες. Κι εγώ που είμαι ένας τύπος που μιλάω έτσι, θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και δεν μπορώ να μπω. Οπότε όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο σχολιάζεις».

The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα