Νικηφόρα πρεμιέρα οι γυναίκες του ΝΟΧ στην Α2 πόλο

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς επικράτησε την Κυριακή το μεσημέρι με 8-4 της Ηλιούπολης.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με τα κορίτσια του Γιώργου Κατσουλάκη να επιβεβαιώνουν στην πρεμιέρα τις φετινές τους δυνατότητες. Ο στόχος άλλωστε είναι η ομάδα να μπορέσει να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Τα γκολ για τον Ναυτικό Ομιλο μοιράστηκαν οι Σκουμπάκη και Μπαλωμενάκη οι οποίες πέτυχαν από 2 ενώ 1 πρόσθεσαν οι Σαραβελάκη, Μαυρέλου, Ζαχαράκη και Πεντάρακη.

Να σημειωθεί ότι στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΟΦΗ επικράτησε του Ιωνικού με 14-12.

Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι την Κυριακή (20/2, 14:30), φιλοξενώντας πάλι στο κολυμβητήριο Χανίων τον Ιωνικό.

Τα 8λεπτα: 0-1, 3-1, 2-1, 3-1

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Μυλωνάκη, Καραδάκη, Καραβάνου, Φουράκη, Κουνδουράκη, Σαραβελάκη 1, Μαυρέλου 1, Σκουμπάκη 2, Γράσσου, Μπαλωμενάκη 2, Ζαχαράκη 1, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Περδικάκη

ΓΣ Ηλιούπολης (Πρόδρομος Εκιντζόγλου): Λέκκου, Κύρκου, Ζερδεβά 2, Ορφανού, Ζερονιάν 2, Σακέτου, Σκούλικα, Παπαδοπούλου, Κριμιζή, Παντελίδη, Ιερωνυμάκη, Σταυρίδου, Μπεκιάρη

zarpanews.gr

The post Νικηφόρα πρεμιέρα οι γυναίκες του ΝΟΧ στην Α2 πόλο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords