Νέα καλοκαιρινή προσφορά της Ryanair σε όλα τα δρομολόγια από 19.99 € | Δείτε εδώ

Η Ryanair γιoρτάζει τη διακίνηση 19 εκατ. επιβατών από και προς την Ελλάδα από το 2010 και προσφέρει περισσότερες από 100 συνδέσεις από και προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας τα παρακάτω οκτώ νέα δρομολόγια:

Αθήνα προς Σόφια (1 καθημερινό)
Θεσσαλονίκη προς: Αμβούργο (3 εβδομαδιαία), Βερολίνο Σένεφελντ

(1 καθημερινό), Γκέτεμποργκ (2 εβδομαδιαία), Κοπεγχάγη (2 εβδομαδιαία), Ντόρτμουντ (2 εβδομαδιαία)
Χανιά προς: Κρακοβία ( 1 εβδομαδιαίο), Μπέρμινγκχαμ (2 εβδομαδιαία)

Η Ryanair, γιόρτασε την διακίνηση 19 εκατομμυρίων πελατών από και προς την Ελλάδα, με ναύλους από μόνο 19.99 ευρώ. Η νέα αυτή καλοκαιρινή προσφορά της Ryanair, αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Η Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τη διακίνηση 19 εκατομμυρίων επιβατών από και προς την Ελλάδα από το 2010, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Ελλάδος της Ryanair, προσφέρει περισσότερα από 100 δρομολόγια, συμπεριλαμβάνοντας 8 νέες συνδέσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Για να γιορτάσουμε 19 εκατομμύρια επιβάτες στην Ελλάδα, προσφέρουμε ναύλους από μόνο 19.99 ευρώ, διαθέσιμοι προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11 Ιουλίου), για ταξίδια από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο. Καθώς η νέα καλοκαιρινή προσφορά μας θα εξαντληθεί σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να μπούνε τώρα στο www.ryanair.com ή να κατεβάσουν το Ryanair app».

Keywords
Τυχαία Θέματα