Μονοχρωμία: Πώς να φορέσετε την εξελιγμένη τάση τη νέα σεζόν

Από τις πασαρέλες μέχρι το street-style, οι μονοχρωματικοί συνδυασμοί βρίσκονται παντού. Η δυναμική τάση έχει τις ρίζες της στην εποχή της Coco Chanel και του Yves Saint Laurent, όταν το ολόμαυρο κοστούμι έγινε συνώνυμο της κομψότητας και της φινέτσας. Αρχικά ήταν συνδεδεμένη με το μαύρο και το λευκό, ωστόσο στο πέρασμα του χρόνου ανανεώθηκε και επανασυστήθηκε σε μία ποικιλία φωτεινών χρωμάτων. Οίκοι όπως

Max Mara, Bottega Veneta και Jacquemus έδωσαν τη δική τους πινελιά στο μονοχρωματικό ντύσιμο, μέσα από τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, παίζοντας με τις υφές, τους όγκους και τις neon/παστέλ αποχρώσεις.

Σπουδαία fashion icon των 60s, όπως η Audrey Hepburn και η Jackie Kennedy, απέδειξαν πως τα μονοχρωματικά σύνολα, παρά την απλότητά τους, καταφέρνουν να αποπνέουν μία ακαταμάχητα chic αισθητική. Σήμερα πλήθος διασήμων τα έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητά του. Aπό το καφέ head-to-toe σύνολο της Kim Kardashian μέχρι το λιλά Richard Quinn catsuit της Cardi B -συνδυασμένο με κοκάλινα γυαλιά στην ίδια απόχρωση- αλλά και το λευκό Chanel κοστούμι που επέλεξε η Jennifer Lopez, για την ορκομωσία του Αμερικανού προέδρου Joe Biden.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η ανάμειξη υφών και αποχρώσεων αποτελεί ένα ενδιαφέρον στυλιστικό παιχνίδι. Όσο κρυώνει ο καιρός αξίζει να επενδύσετε σε κασμιρένια ζιβάγκο, πολυτελή πλεκτά και κλασικές καμπαρντίνες στo ίδιο χρώμα για τα πιο κομψά χειμερινά σύνολα. Αν ψάχνετε ένα πιο safe αποτέλεσμα μπορείτε να κινηθείτε στην παλέτα των γήινων τόνων, ενώ αν είστε έτοιμες να δοκιμάσετε μία πιο bold εμφάνιση προτείνουμε να πειραματιστείτε με τους τόνους του πράσινου, του μοβ και του κόκκινου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EJ (@elborn_doris)

marieclaire.gr

The post Μονοχρωμία: Πώς να φορέσετε την εξελιγμένη τάση τη νέα σεζόν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα