Με Εντιαγιέ η αποστολή του Εργοτέλη στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδος του Εργοτέλη για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Οι παίκτες της ηρακλειώτικης ομάδας είναι έτοιμοι για τη νέα «μάχη» που έχουν μπροστά τους κόντρα στην Αχαϊκή ομάδα, όπου και θέλουν να περάσουν αλώβητοι.

Ο τεχνικός της ομάδας έχει ετοιμάσει τα πλάνα του στα οποία δεν υπολογίζει

όπως είναι άλλωστε γνωστό τους τραυματίες Ροβίθη, Λαμπάκη και Κυριακίδη. Αντίθετα στην αποστολή υπάρχει ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Ιμπραήμ Εντιαγιέ που ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και άφησε το περιθώριο στο τεχνικό της ομάδος Τάκη Γκώνια, να τον συμπεριλάβει στη 18άδα που έχει επιλεγεί για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα είναι οι: Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Πάτας, Σταμόπουλος, Έφορντ , Ιατρούδης, Κάϊπερς, Σταματάκος, Μπούζας, Κατσιμήτρος, Μανουσάκης, Αγγελόπουλος, Λυδάκης.

Ο Εργοτέλης θα αναχωρήσει αεροπορικός για Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου και από εκεί οδικώς για μεταβεί στην Πάτρα. Η επιστροφή της ομάδος έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα