Με Μπολάκη και στη Super League ο ΟΦΗ

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά με τον ΟΦΗ στη Super League δήλωσε ο Μανόλης Μπολάκης, μετά την επέκταση της συνεργασίας του, για δυο ακόμη χρόνια με τον σύλλογο.

O 24χρονος αμυντικός γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την παραμονή του.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα

ακόμη χρόνο και το επέκτεινα για ένα ακόμη. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ» ανέφερε ο Μπολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος στο πρωτάθλημα της Football League.

«Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Όλη η ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στη Super League, ανέφερε πως «είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά».

Ενώ για τη δική του… επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, στην οποία αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ πριν από τρία χρόνια, τονίζει ότι «περάσαμε πολλά, στη Γ’ Εθνική και στη Β’. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στη Σούπερ Λιγκ και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα