Λαζαρίδης: «Μειονεκτούμε γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις»

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Γιώργος Λαζαρίδης, μίλησε εκ μέρους των παικτών για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το σχόλιό του για το παιχνίδι ήταν το εξής: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα της Super League. Πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, θες να δώσεις το κάτι παραπάνω

για να φανείς και να δείξεις ότι τόσο καιρό που δουλεύεις κάνεις κάτι καλό. Περιμένουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε την Κυριακή, γιατί πλέον έχουν κουράσει οι προπονήσεις και θέλουμε να μπούμε κι εμείς σε έναν ρυθμό».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας έχει πολλά παιχνίδια στα “πόδια” του σε αντίθεση με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό: «Είναι ένα μειονέκτημα για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα μιας πολύ καλής ομάδας της Super League, που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο καλή είναι. Εμείς μειονεκτούμε γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε αλλά πιο πολύ πάμε για να βρούμε ρυθμό για το δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα