Κρήτη | Βγαίνει από το νοσοκομείο ο τραγικός πατέρας που έχασε κόρη και σύζυγο στο φρικτό τροχαίο

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νίκος Κωστίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο που είχε κοστίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους τον Ιανουάριο, στον ΒΟΑΚ.

Τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του 47χρονου άνδρα, που είχε χάσει στο φρικτό τροχαίο τόσο τη σύζυγο όσο και την κόρη του, είναι αισιόδοξα.

Ήταν 3 Ιανουαρίου, όταν και σημειώθηκε το τροχαίο ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα και κατευθυνόταν από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο,

από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα, στην Αγία Πελαγία.

Aπό τα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί ένα νεαρό ζευγάρι αρραβωνιασμένων φοιτητών, ηλικίας 22 και 24 ετών, καθώς και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας ενώ βαρύτατα τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 47χρονος πατέρας της και ελαφρύτερα τραυματισμένη η 15χρονη αδερφή της.

Όλες αυτές τις εβδομάδες, ο Νίκος Κωστίδης, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 47χρονος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός της εβδομάδας και να μεταφερθεί στη Ρόδο, προκειμένου να υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες για την περαιτέρω αποκατάσταση των προβλημάτων του και όχι στον τόπο κατοικίας του, την Τήλο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 16χρονη

Ωστόσο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η 16χρονη κόρη της οικογένειας Κωστίδη, η οποία είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα στο δυστύχημα, αλλά δε μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της μητέρας και της αδερφής της.

Από την πρώτη στιγμή, το ανήλικο κορίτσι έχει στο πλευρό του συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και ειδικούς του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι προσπαθούν όλοι μαζί να το στηρίζουν, ώστε να μπορέσει ν διαχειριστεί τις δύο αυτές σημαντικές απώλειες για τη ζωή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα