Κρήτη | Συγκλονίζει η μάνα της Κατερίνας: Είναι έγκλημα – δεν αυτοκτόνησε το παιδί μου | Video

Η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη θεωρεί ότι η κόρη της είναι αδύνατον να αυτοκτόνησε.

Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη της χαροκαμένης μάνας Σταυρούλας Γοργογιάννη μετά και το τραγικό τέλος που είχε η υπόθεση εξαφάνισης της κόρης της Κατερίνας καθώς ο αδερφός της αναγνώρισε ότι το πτώμα γυναίκας, που εντοπίστηκε σε παρκάκι του Ηρακλείου, ανήκει σε εκείνην.

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει

κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι.

Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

«Είμαστε ράκη, έχουμε διαλυθεί, είπε η μητέρα της Κατερίνας μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon και επέμεινε ότι πρόκειται για έγκλημα. Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος…»

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα