Κρήτη | Πλήθος κόσμου είπαν με θλίψη το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Παπαδάκη

Σε κλίμα οδύνης-θλίψης κλήρος, αρχές, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι από όλη την Κρήτη, σύσσωμη η ηγεσία και οι εργαζόμενοι στη Περιφέρεια και πλήθος κόσμου, είπαν σήμερα το μεσημέρι στον Αγ. Μηνά το ύστατο χαίρε στον αγαπητό σε όλους άνθρωπο και επιστήμονα Γιώργο Παπαδάκη γενικό διευθυντή τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και συλλυπήθηκαν τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο

Ειρηναίο με την συμμετοχή των Μητροπολιτών κ.κ. Ανδρέα και Κύριλλου, δεκάδων κληρικών, επικήδειοι λόγοι εκφωνήθηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα παράλληλα εξέδωσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο, η Ένωση Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δήμαρχοι του νησιού, ο σύλλογος εργαζομένων στη Περιφέρεια, το Δ.Σ. ΕΜΔΥΔΑΣ, ο σύλλογος διπλωματούχων αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών Κρήτης, και άλλοι φορείς και σωματεία.

Η ταφή της σορού του Γιώργου Παπαδάκη με την συμμετοχή των συγγενών, του Περιφερειάρχη και φίλων της οικογένειας έγινε στο Κοιμητήριο Γαζίου. Όλοι, θεσμικοί εκπρόσωποι, φίλοι και συνάδελφοι συντετριμμένοι κατά την εξόδιο ακολουθία αλλά και στην ταφή είχαν να πουν καλά λόγια για τον Γιώργο.

Παράλληλα όλοι ήταν σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του αφού καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή δούλευε εντατικά στη Περιφέρεια, είχε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, το Σαββατοκύριακο συμμετείχε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ο ίδιος χαιρόταν τη ζωή, ήταν δραστήριος, δημιουργικός και έδειχνε ότι είχε ξεπεράσει -αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί πριν μερικούς μήνες.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα