Κρήτη | Κινητοποιήσεις σε όλο το νησί για την Εργατική Πρωτομαγιά

Συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, στις 10:30, έχει προγραμματιστεί σήμερα, από φορείς και σωματεία εργαζομένων, αγροτών και συλλογικότητες. Σε συμμετοχή καλουν, μεταξύ άλλων, το ΚΚΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, ο σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ, ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, o ΣΕΠΕ,

η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, το σωματείο Επισιτισμού κ.α. Ανακοίνωση με την οποία καλεί στη συγκέντωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ έχουν προκηρύξει πανελλαδική απεργία.

Στο Ηράκλειο οι εκπαιδευτικοί έχουν προγραμματίσει στις 10:00 προσυγκέντρωση στο Καπετανάκιο, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, εργατικές συλλογικότητες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς έχουν δώσει ραντεβού στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 10 το πρωί. Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει διοργανωθεί απηύθυνε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και στο Λασίθι προγραμματίζονται κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10.00  στις πλατείες Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

zarpanews.gr

The post Κρήτη | Κινητοποιήσεις| Κινητοποιήσεις σε όλο το νησί για την Εργατική Πρωτομαγιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα