Κρήτη | Η συγκινητική ιστορία του βρέφους 14 ημέρων που ζει μέσα σε σκηνή – Τι δήλωσε η μητέρα του

ΟΚρήτη | μικρός Δανιήλ και η μητέρα που ζουν σε σκηνή συγκίνησαν το Πανελλήνιο

Άκρως συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στον καταυλισμό του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου όπου μια οικογένεια με το νεογέννητο βρέφος μόλις 14 ημερών εξακολουθεί να ζει στο αντίσκηνο.

Συγκινημένη και η αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Όλγα Δραμουντάνη κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο βρέφος το οποίο παραμένει στο αντίσκηνο μαζί με την μητέρα του στον καταυλισμό του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, ιστορία η οποία συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε η κα Δραμουντάνη» δεν

μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματά μου όταν κρατάω μέσα στον καταυλισμό τον νεογέννητο Δανιήλ μόλις 14 ημερών». Όπως τόνισε η μητέρα του νεογέννητου «μέχρι τη Δευτέρα φεύγω και θα πάω στους δικούς μου. Ήμουν εδώ 4-5 χρόνια και δούλευα εδώ».



Αναχωρεί η οικογένεια για την Βουλγαρία

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε το πρωί ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου Ανδρέας ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του προκειμένου η οικογένεια να πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Βουλγαρία. Το βρέφος δεκατεσσάρων ημερών κινδύνεψε μαζί με τη μητέρα του, την στιγμή του ισχυρού σεισμού. Πολύ σύντομα όμως η οικογένεια θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Βουλγαρία.

Πότε έρχονται οι οικίσκοι

Το πρωί της Κυριακής, στον χώρο του καταυλισμού τελέστηκε Θεία λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου.

Οι πρώτοι 30 οικίσκοι θα έρθουν στο Αρκαλοχώρι όταν ο Δήμος θα είναι έτοιμος σε σχέση με τη διαμόρφωση των χώρων, απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο και στη Βόννη, δήλωσε ο δήμαχρος Μινώα Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης.

Στο Χουμέρι, μόνο 8 κτίρια στέκονται όρθια σε σύνολο 100 περίπου κτιρίων, όπως υποστηρίζουν δημότες οι οποίοι προχώρησαν σε πινελιές αισιοδοξίας στις σκηνές, αντλώντας όπως είπαν δύναμη.

Πηγή: neakriti.gr

The post Κρήτη | Η συγκινητική ιστορία του βρέφους 14 ημέρων που ζει μέσα σε σκηνή – Τι δήλωσε η μητέρα του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα