Κρήτη | «Χτενίζουν» σπίτια και στάνες μετά το μαχαίρωμα

Μετά το μαχαίρωμα από ξάδελφο σε ξάδελφο στις Καρίνες,οι αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου χτενίζουν σπίτια και ποιμνιοστάσια για να εντοπίσουν το δράστη, ενώ εξετάζουν προσεκτικά τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Όπως όλα δείχνουν η φιλονικία ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας εργάτης της οικογένειας του θύματος, υπηκοότητας Πακιστάν, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον θύτη που τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα, όταν συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτο, θύτης και θύμα με συνοδεία πατρός και Πακιστανού,

να ανάψουν τα αίματα και να επέλθει το τραύμα με το μαχαίρι από ξάδελφο σε ξάδελφο.

Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν, ότι ήδη από χθες το χωριό μύριζε μπαρούτι κι ενώ είχε ασκηθεί μήνυση από την οικογένεια του θύματος μετά από χθεσινή επίθεση του θύτη, το βράδυ, εν τέλει σήμερα φθάσαμε στο σημείο, παρολίγον να θρηνήσουμε θύματα.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη ο οποίος έγινε άφαντος μετά την πράξη του, για να γλιτώσει την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στις Καρίνες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πήρε ειξτήριο ο 44χρονος

Σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, ο 44χρονος άνδρας που εισήχθη με ένα υποδόριο τραύμα στο ημιθωράκιο και νοσηλεύθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, πήρε εξιτήριο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαφορές σε βοσκήσιμες εκτάσεις. Όπως είναι λογικό, «πάγωσε» η κοινωνία των Καρινών, στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου στο άκουσμα του αιματηρού περιστατικού.+

Πηγή: neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα