Κι όμως… Βρετανίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της και μετά τον απάτησε! | Video

Για τους περισσότερους ο χειρότερος εφιάλτης σε μια σχέση είναι να τους απατήσει το έτερον ήμισυ.

Μόνον που για την Σόφι Τάνερ από το Μπράιτον της Βρετανίας το θέμα είναι πιο περίπλοκο, αφού απάτησε τον ίδιο της τον εαυτό!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Τάνερ παντρεύτηκε τον εαυτό της το 2015 πιστεύοντας ότι μαθαίνοντας να τον αγαπά θα μάθει να αγαπά και να σέβεται τους άλλους. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως η ίδια θα περίμενε. Η σχέση με τον εαυτό της δεν ήταν και τόσο ρόδινη, όπως παραδέχθηκε. Κι έτσι έπεσε στην αγκαλιά ενός πολυγαμικού άνδρα, ονόματι Ρουάρι

Μπάρετ, ο οποίος στους πέντε μήνες που κράτησε η σχέση τους της έμεινε απόλυτα πιστός. Στο τέλος όμως, επηρεάστηκε και αυτός από τις απόψεις της και την παράτησε για να παντρευτεί… τον εαυτό του.

Τι λύση της απομένει τώρα; Μήπως να πάρει διαζύγιο από τον εαυτό της; «Αποκλείεται», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή του βρετανικού δικτύου ITV.

«Αυτός ο ιδιαίτερος ομολογουμένως γάμος δεν αποκλείει απαραιτήτως τη σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα ή το να έρθει με κάποιον άλλο κοντά ξανά. Σημαίνει ωστόσο ότι απορρίπτει τις κακές σχέσεις.

Το να παντρευτείς τον εαυτό σου έχει να κάνει με το να τον αγαπήσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις στη ζωή σου και γίνεσαι καλόγρια για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις. Αν αγαπούσαμε περισσότερο τους εαυτούς μας δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές.

Αυτή η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια δήλωση που είναι τόσο σημαντική όσο και μια ρομαντική σχέση. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Επομένως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή».

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα