Καζάνι που βράζει η ΝΔ στα Χανιά! | Παρέμβαση με αιχμές από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη | Video

Άνω – κάτω έγινε η Ν.Δ στα Χανιά, κατά την χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και ενόψει του 4ου προσυνεδρίου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, οι χθεσινές εντάσεις στην εσωκομματική διαδικασία προέκυψαν από τις αντιδράσεις στελεχών του κόμματος, που διατύπωσαν την έντονη διαφωνία τους για τον τρόπο με τον οποίο

ενδέχεται να γίνει η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών, ενώ στο απυρόβλητο δεν έμεινε ούτε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων κ. Γιώργος Μαρκουλάκης.
Για τον τελευταίο και για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου της οργάνωσης του κόμματος οι ενστάσεις ήταν πολλές.
Η χθεσινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία των πρώην βουλευτών του κόμματος στα Χανιά κ.κ Χρήστου Μαρκογιαννάκη και Μανούσου Βολουδάκη.

Οι αναφορές μάλιστα του κ. Μαρκογιαννάκη στις πρόσφατες εσωκομματικές διεργασίες ήταν ιδιαίτερα αιχμηρές και είχαν συγκεκριμένους παραλήπτες.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε λόγο για μια διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ που δεν υπηρετεί τις αρχές του κόμματος, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να πει πως ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της οργάνωσης κ. Μανώλης Κελαιδής, υποχρεώθηκε σε παραίτηση.
Σημείωσε δε με νόημα πως « ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα είναι εδώ όπως πάντα στις επάλξεις για τη ΝΔ».

Από την πλευρά του ο κ. Μανούσος Βολουδάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως τώρα είναι η ώρα της μάχης και πως θα πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για την πατρίδα μας».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα