Ιαπωνία: “Αμόκ” και απίστευτος συνωστισμός για την αγορά ενός Playstation 5 | Video

Ο κόσμος και κυρίως οι νέοι έχουν καταληφθεί από αμόκ και φρενίτιδα για να αγοράσουν την κονσόλα playstation 5 η οποία βγήκε στην κυκλοφορία πριν από κάποια 24ωρα.

Μάλιστα στην Ιαπωνία μαθαίνουν το πολυκατάστημα που θα πουλήσει την κονσόλα και περιμένουν από έξω από το προηγούμενο βράδυ σε μια ατελείωτη ουρά για να μπουν το πρωί πρώτοι μόλις ανοίξει τις πόρτες του.

Σύμφωνα με το Eurogamer, αλλά και το NBC,

ένα τέτοιο κατάστημα που παρέλαβε νέες παρτίδες από playstation 5 ήταν και το κατάστημα Yodobashi Camera στο Τόκιο. Το τι ακολούθησε για να μπουν μέσα οι αγοραστές δεν περιγράφεται.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάποια στιγμή μοίρασαν και λαχνούς και έκαναν κλήρωση. Όποιος κληρώνονταν είχε το δικαίωμα να μπει στο κατάστημα για να αγοράσει. Αυτό το σύστημα λειτούργησε 10 λεπτά. Μετά ο κόσμος που περίμενε δεν άντεξε και σύντομα η κατάσταση ξέφυγε, με πολύ ξύλο. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μπει κάποια τάξη.

Oh my God!!!! ヨドバシps5 pic.twitter.com/v2ilIadbFk

— Dave Gibson ⠿ (@AJapaneseDream) January 30, 2021

Πηγή: topontiki.gr

The post Ιαπωνία: “Αμόκ” και απίστευτος συνωστισμός για την αγορά ενός Playstation 5 | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα