“Η ζωή αλλιώς” της ΕΡΤ1 στα Χανιά με Μαρτσάκη – Πενταράκη

Στα Χανιά βρίσκεται αυτές τις μέρες για γυρίσματα η ομάδα παραγωγής της εκπομπής “Η ζωή αλλιώς” της ΕΡΤ1 και μάλιστα με… δική μας συμμετοχή.

Και το λέμε γιατί την Τρίτη, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος του zarpanews.gr, Ευτυχία Πενταράκη, από την οποία η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ίνα Ταράντου, πήρε συνέντευξη.

Οι δύο γυναίκες

γνωρίζονται από την κοινή επαγγελματική τους πορεία στο STAR, με την Ίνα Ταράντου να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων και την Ευτυχία Πενταράκη να κάνει ρεπορτάζ, που έφτασε μέχρι και τον πόλεμο στο Ιράκ, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Στη συνέντευξη για την “Ζωή αλλιώς”, τα πράγματα ήταν πολύ πιο… ειρηνικά, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Ευτυχίας Πενταράκη στην Κρήτη, τη μητρότητα, την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα και τη ζωή στο νησί μας.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν την Τετάρτη στον Φάρο των Χανίων, με τη συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη, Αντώνη Μαρτσάκη, που έδωσε ένα αυθεντικά Κρητικό πνεύμα. ενώ η εκπομπή έχει ήδη επισκεφτεί Ρέθυμνο και Ανώγεια. Το crew αναμένεται να επανέλθει πριν το Πάσχα για γυρίσματα στην Ανατολική Κρήτη.

Η εκπομπή επισκέφθηκε και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του zarpanews.gr, τα γυρίσματα διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα, με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο… κολατσιό. (Αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτή την ποσότητα, κολατσιό).

Δείτε και μόνοι σας: zarpanews.gr

The post “Η ζωή αλλιώς” της ΕΡΤ1 στα Χανιά με Μαρτσάκη – Πενταράκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα