Η Μέγκαν κέρδισε τη Mail on Sunday για το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε προσφύγει σε βάρος της βρετανικής εφημερίδας για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Aπέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η βρετανική εφημερίδα «Mail on Sunday», στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της με την «αντάρτισσα των βρετανικών Ανακτόρων», Μέγκαν Μαρκλ, η οποία προσέφυγε σε βάρος της για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Independent», τρεις δικαστές απέρριψαν το αίτημα του εκδότη της εφημερίδας να ανατρέψει απόφαση που δικαίωνε

την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Η 40χρονη σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα και πρώην ηθοποιός δικαιώθηκε τον Φεβρουάριο στην προσφυγή της στη βρετανική δικαιοσύνη για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της.

Meghan Markle: Mail on Sunday, Prince William,Kate Middleton and Jason kunaf loses appeal in privacy battle over letter to estranged father ‘This is a victory not just for me, but for anyone who has ever felt scared to stand up for what’s right,’ https://t.co/W32bVKB93F

— Harry, Meghan, Archie and Lili (@Meghanholic) December 2, 2021

Η Μέγκαν κατηγορούσε τη «Mail on Sunday» για τη δημοσίευση μιας επιστολής που έγραψε τον Αύγουστο του 2018, στην οποία ζητούσε από τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, να σταματήσει να λέει ψέματα στα ΜΜΕ σχετικά με τη σχέση τους.

Η βρετανική εφημερίδα αμφισβήτησε αυτήν την απόφαση, υποστηρίζοντας σε έφεση ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε συντάξει την επιστολή γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να διαρρεύσει στον Τύπο.

What a way to wake up!!!. All hail the queen #MeghanMarkle pic.twitter.com/WvbOylY3vP

Princess Lili, #BLM (@Kindnes94421810) December 2, 2021

Σήμερα, το Εφετείο ανακοίνωσε την απόφασή του δικαιώνοντας τη Μέγκαν.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι, προκειμένου να στηρίξει τους ισχυρισμούς της, η εφημερίδα «Mail on Sunday» είχε παρουσιάσει τη μαρτυρία του πρώην γραμματέα του ζευγαριού, Τζέισον Νάουφ, ο οποίος δήλωσε ότι η επιστολή είχε συνταχθεί με την επισήμανση ότι «θα μπορούσε να διαρρεύσει».

Meghan Markle is as relevant as any annoying Influencer on Instagram.

Not a front page story ⁦@BBCWorld⁩ https://t.co/HMq0MJA3TJ

— Kev Brown (@KevBrownGB) December 2, 2021

protothema.gr

The post Η Μέγκαν κέρδισε τη Mail on Sunday για το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα