Η κρουαζιέρα του τρόμου εν μέσω του «κυκλώνα-βόμβα» στις ΗΠΑ | Video

Οι 4.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Breakaway ξεκίνησαν το ταξίδι τους έχοντας στο μυαλό τους ότι θα ζήσουν μία απολαυστική εμπειρία και θα κάνουν μια ευτυχισμένη αλλαγή χρονιάς, στις Μπαχάμες.
Το ταξίδι ξεκίνησε με ιδανικό καιρό και όλα πήγαιναν καλά. Τρεις μέρες, όμως, πριν το κρουαζιερόπλοιο πιάσει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, στον γυρισμό του, επιβάτες και πλήρωμα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν το πλοίο βρέθηκε εν μέσω του «κυκλώνα-βόμβα» που έπληξε τις ΗΠΑ.
Όπως

αναφέρει το news.com.au οι επιβάτες μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ περιέγραψαν τις εφιαλτικές ώρες που πέρασαν μέσα στο πλοίο, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Νερό έμπαινε στο πλοίο από κάθε πιθανή πλευρά καθώς τεράστια κύματα το χτυπούσαν αδυσώπητα. Μεγάλοι και παιδιά ούρλιαζαν από πανικό και πολλοί δεν έμεναν στις καμπίνες τους αλλά στα σαλόνια του κρουαζιερόπλοιου.

Μία επιβάτιδα ανέφερε στο WNEP ότι «ακουγόταν σαν να ήταν έτοιμο το πλοίο να κοπεί στα δύο. Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Τα κύματα έφταναν τα 12 μέτρα ύψος και ήταν ένα συνεχές σφυροκόπημα. Τα παιδιά έκλαιγαν και επιβάτες έκαναν εμετό σε κάθε γωνιά του σκάφους».

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα