Η διπλή ζωή του Αλβάρο: Απατούσε την Ωνάση τα 8,5 από τα 11 χρόνια του γάμου τους | Photos

Νέα σοκαριστικά στοιχεία φέρνει στο φως ο συνεργάτης της «χρυσής κληρονόμου» που καίνε τον Βραζιλιάνο γόη: o κόκκινος φάκελος με τις αποκαλύψεις της περιφρονημένης ξανθιάς ερωμένης φαίνεται πως έφτασε στα χέρια της απατημένης συζύγου, ενώ είχε προηγηθεί μια καυτή βραδιά μεταξύ του Ντόντα και της Βελγίδας συνοδού πολυτελείας στο σπίτι της Αθηνάς στη Φλόριντα

«Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP

guests only area του Athina Onassis Horse Show και η ”γλυκιά και τρυφερή” όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της “χρυσής κληρονόμου” και του ιππέα-πλεϊμπόι Ντόντα».

Η αινιγματική όσο και αναπάντεχη ανάρτηση στο Facebook του -επί χρόνια συνεργάτη της Αθηνάς Ωνάση- κ. Αλέξη Μανθεάκη προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ηταν προφανές ότι το κόκκινο ντοσιέ που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό περιείχε εξηγήσεις για απόκρυφες επαφές και μυστήριες ιστορίες απιστίας που σχετίζονται με τον πολύκροτο χωρισμό της ακριβοθώρητης κατόχου ελληνικού διαβατηρίου και «χρυσής κληρονόμου» από τον επί 11 χρόνια Βραζιλιάνο σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, εν συντομία Ντόντα.

«Μια κούκλα από ατσάλι»
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του πατέρα της Αθηνάς Τιερί Ρουσέλ μιλάει στο «ΘΕΜΑ» και αποκαλύπτει συγκλονιστικά σοκαριστικά στοιχεία για τον Αλβάρο και τη σχέση του με την Αθηνά Ωνάση. Ευρήματα που θα περιγραφούν και ερωτήματα που θα απαντηθούν στο βιβλίο που ετοιμάζει για την εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα με τίτλο «A Doll Made of Steel» (Μια κούκλα από ατσάλι). Σύμφωνα με όσα ετοιμάζεται να αποκαλύψει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Ντόντα διατηρούσε επί 8,5 χρόνια -από τα 11 έγγαμου βίου με την Αθηνά- παράλληλη σχέση.
Οι τρυφερές και διαχυτικές πόζες του Αλβάρο με τη νυν σύντροφό του, την καυτή Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο, μάλλον δεν θα τον βοηθήσουν στην τελευταία πράξη του δικαστικού δράματος για το διαζύγιο από την Αθηνά Ρουσέλ-Ωνάση

Η μόνιμη ερωμένη του, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά τον γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία, όταν ο ίδιος συμμετείχε σε ιππικούς αγώνες.

«Πριν από τρία χρόνια με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε ότι ήταν πρώην call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτε. Ηταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία… Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της, έφτασε πέρυσι η στιγμή να μου δώσει όλο τον φάκελο.

Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο Facebook με τις 120 σελίδες με έγγραφα και πιστοποιητικά, τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς και του Αλβάρο. Αυτόν τον φάκελο παρέδωσα ο ίδιος στην Αθηνά όταν εκείνη έφυγε από το κοινό τους σπίτι», αφηγείται ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έζησε από κοντά την Αθηνά Ωνάση από τα χρόνια της μεγάλης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ και των Ελλήνων διαχειριστών του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είχε μακρόχρονη παράλληλη σχέση με τον Αλβάρο για να γίνει πιστευτή τού αποκάλυψε αδιάσειστα στοιχεία για τον δεσμό της με τον Ντόντα: φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, λογαριασμούς ξενοδοχείων, μέχρι και το VIP πάσο που της είχε εξασφαλίσει ο εραστής της για ιππικούς αγώνες, το οποίο έφερε το όνομα της Αθηνάς Ωνάση!

Οπως είπε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Μανθεάκης, η γυναίκα αυτή γνώρισε τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη ιππέα σε κάποιους αγώνες λίγο καιρό αφότου αυτός είχε παντρευτεί την Αθηνά. Και μάλιστα σε διάστημα λιγότερο του μήνα από τον χλιδάτο γάμο του ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2005 στο ίδρυμα «Maria Luisa e Oscar Americano» στην αριστοκρατική περιοχή Μορούμπι του Σάο Πάολο, όπου χίλια μπουκάλια σαμπάνιας άνοιξαν με κρότο ώστε στον αφρό τους να ευχηθούν μακροημέρευση οι περίπου 750 καλεσμένοι του.
Oι νεόνυμφοι αποφάσισαν μετά τη γαμήλια τελετή να εγκατασταθούν στην Αμβέρσα, δεδομένου ότι απείχε ελάχιστα από το ιδιόκτητο κέντρο εκτροφής και εκπαίδευσης αλόγων που διατηρούσε η Αθηνά στη γειτονική Ολλανδία. Ενδεχομένως, υπό το φως των προσφάτων αποκαλύψεων του κ. Μανθεάκη, ο ακαταμάχητος γόης Ντόντα να ήθελε να βρίσκεται και κοντά στη μυστηριώδη Βελγίδα καλλονή, με την οποία είχε τότε ξεκινήσει ερωτική σχέση και λέγεται ότι διέμενε στην ενδιάμεση απόσταση μεταξύ των στάβλων και της οικίας της Αθηνάς.

Με τον Βραζιλιάνο αθλητή γνωρίστηκαν σε κάποιους αγώνες, όταν εκείνος επιδείκνυε τη δεινότητά του να υπερβαίνει εμπόδια ως αναβάτης του καθαρόαιμου αλόγου του, ιδιοκτησίας συνήθως της συζύγου του, και εκείνη πλάσαρε τα ελκυστικά προσόντα της στις κερκίδες. Του συστήθηκε με άλλο όνομα, αλλά ουδόλως αυτός ενοχλήθηκε όταν ανακάλυψε το πραγματικό της. Συμβαίνει άλλωστε στις μακροχρόνιες παράνομες σχέσεις τα ονόματα να μην υποδηλώνουν ταυτότητα αλλά μόνο διάθεση.

Από σεξοβόμβα σε «δασκαλίτσα» με γυαλάκια

Η Βελγίδα, σύμφωνα με τον κ. Μανθεάκη, σε ηλικία 36 ετών σήμερα, έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και ζει για το παρόν και το μέλλον της. «Είναι μια μεσαίου αναστήματος, αδύνατη ξανθιά κοπέλα με γυμνασμένο σώμα. Φοράει γυαλάκια σαν μια πολύ σεμνή στην καθημερινότητά της δασκάλα του Δημοτικού, νοσοκόμα ή γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μιλάει με ήπιο τόνο, ενώ τίποτε πάνω της δεν υποδηλώνει την παλιά της ζωή. Είναι μια κανονική γυναίκα που αν τη δει κάποιος στον δρόμο μπορεί και να μην της δώσει ιδιαίτερη σημασία».

Tον Μάιο του 2016 γνωστοποιήθηκε και η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αθηνά, επικαλούμενη μοιχεία ανάμεσα στον Ντόντα και σε μια άγνωστη γυναίκα, η οποία διαπράχθηκε στην έπαυλη του ζευγαριού στη Φλόριντα. Από τη πλευρά του ο Ντόντα αρνιόταν πεισματικά ότι είχε απατήσει τη σύζυγό του, ενώ πολλά βραζιλιάνικα δημοσιεύματα υποστήριζαν τη θέση του. Εν τω μεταξύ, ο κόκκινος φάκελος με τα στοιχεία που διατηρούσε η Βελγίδα συνοδός πολυτελείας βρισκόταν στο γραφείο του δικηγόρου της, Τιερί Μορό, ο οποίος είχε γίνει γνωστός όταν συμμετείχε στη δίκη του Βέλγου παιδόφιλου Ντιτρού. Αυτόν λοιπόν τον φάκελο η Βελγίδα παρέδωσε στα χέρια του κ. Μανθεάκη.

Και αυτός με τη σειρά του σε εκείνα της Αθηνάς. Αποτέλεσμα ήταν ο Ντόντα να ανακαλέσει τους όρκους του περί αιώνιας πίστης στη σύζυγό του και να δικαιολογεί την εξωσυζυγική σχέση του εξαιτίας της δήθεν αλλόκοτης και ψυχολογικά ασταθούς συμπεριφοράς της Αθηνάς. Προφανώς είχε επίγνωση ότι η πρώην σύζυγός του γνώριζε ότι είχε περάσει μια νύχτα πάθους με τη Βελγίδα ερωμένη του μέσα στη βίλα της Αθηνάς στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα, που θεωρείται παράδεισος για όσους ασχολούνται με την ιππασία. Φέρεται, μάλιστα, να τον έπιασαν στα πράσα οι σωματοφύλακες της συζύγου του και να της κάρφωσαν τις κρυφές επιδόσεις του αναβάτη Ντόντα.

Χάνει τη διατροφή

«Το δικαστήριο στο Βέλγιο πολλές φορές κρίνει με βάση το ποιος έχει τα πιο πολλά χρήματα και σε αυτή την περίπτωση ενδεχομένως ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο να κέρδιζε τη μηνιαία διατροφή των 350.000 ευρώ που έχει ζητήσει, εκτός από τα συμφωνηθέντα του προγαμιαίου συμβολαίου. Ωστόσο, η άποψή μου είναι ότι θα πάρει μονάχα τα 11 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί πριν από τον γάμο και εφόσον το δικαστήριο κρίνει ότι αυτός φταίει για τον χωρισμό, έχοντας δει μάλιστα τα στοιχεία, μπορεί να μην του δώσει διατροφή. Διότι συνήθως δεν δίνουν διατροφή όταν διαπιστώσουν ότι κάποιος έχει παραβιάσει κάποιες αρχές», λέει ο κ. Μανθεάκης. Ωστόσο η δικαστική διαμάχη του πρώην ζεύγους συνεχίζεται στο Βέλγιο και από εκεί απλώνεται από τη Βραζιλία ως τις ΗΠΑ, και από την Ελλάδα ως το Μονακό και οπουδήποτε αλλού η Αθηνά Ωνάση έχει συμφέροντα.
Ο περίφημος κόκκινος φάκελος που έδωσε το πρώην call girl από το Βέλγιο στον κ. Αλέξη Μανθεάκη, η ανάρτηση του οποίου στο Facebook προκάλεσε τριγμούς.

H εκδίκηση μιας γνήσιας αμαζόνας

Στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα, ο συγγραφέας και τέως συνεργάτης και σύμβουλος της Αθηνάς δικαιολογεί και τον τίτλο του νέου του βιβλίου «Μια κούκλα από ατσάλι», που αναφέρεται στην ιδιοσυγκρασία της Αθηνάς. Τον χαρακτηρισμό τον είχε δώσει στην Αθηνά όταν ήταν 14 ετών, κατά την τέλεση στον Σκορπιό μνημόσυνου για τη μητέρα της Χριστίνα.

Εκνευρισμένη από τα «κλικ» της κάμερας ενός φωτογράφου, έκανε μεγάλη φασαρία στον πατέρα της Τιερί, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την παραβίαση μιας ιδιαίτερης προσωπικής στιγμής. Ψύχραιμη, ήρεμη και χαμογελαστή, ενώ εσωτερικά έβραζε από θυμό, αρνούνταν πεισματικά και με αμείλικτο ύφος να του μιλήσει, αν και ο πατέρας της δεν είχε δώσει τη άδεια της φωτογράφησης. Ο κ. Μανθεάκης αποκαλύπτει επίσης ότι η Αθηνά δεν θα βοηθούσε ποτέ, ούτε θα στήριζε οικονομικά κάποιον δικό της άνθρωπο, συνεργάτη ή συγγενή της. Ούτε καν την ηλικιωμένη θεία της Ολγα Ωνάση για την οποία έδωσε εντολή να της κοπεί το χρηματικό βοήθημα που έπαιρνε. «Δεν γνωρίζω μέχρι τώρα ούτε για κάποια φιλανθρωπία που να έχει κάνει», προσθέτει ο συγγραφέας. Οπως ακριβώς τις αρνούνταν, αποστασιοποιημένοι και ασυγκίνητοι για τις ατέλειωτες ανθρώπινες τραγωδίες και συμφορές του κόσμου, ο βαθύπλουτος παππούς της αλλά και η πολυεκατομμυριούχος μητέρα της.

Για μια γυναίκα που πληγώθηκε από τα μικρά της χρόνια η ρεβάνς της για τη γενναιοδωρία του συζύγου της σε άλλα κρεβάτια δόθηκε αποφασιστικά. Τον αφήνει να λατρεύει τις γυναίκες αλλά του στερεί αυτά που πλαισιώνουν τον μύθο ενός γνήσιου πλεϊμπόι: τα λεφτά και τα άλογα. H εκδίκηση μιας γνήσιας αμαζόνας.

protothema.gr

Keywords
ωναση, photos, photos, ζωη, αεροπορικά εισιτήρια, το φως, νέα, φως, vip, onassis, horse, facebook, ελλαδα, θεμα, girl, ωνάσης, εισιτήρια, luisa, oscar, ηπα, Χριστούγεννα, ολγα, protothema, λιτσα πατερα, oscar 2011, oscar 2011 live, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, εκλογες ηπα, luisa, πασο, αδεια, αιτηση, αλογα, βελγιο, βραζιλια, γυναικα, διατροφη, ηπα, ιππασια, μητερα, ολλανδια, ονοματα, φωτογραφιες, φως, oscar, αγωνες, αεροπορικα, αεροπορικά εισιτήρια, αμβερσα, βιλα, βιβλιο, βραδια, βρισκεται, γινει, γοης, διαστημα, δικη, δωσει, δοθηκε, εγγραφα, ευρω, ειπε, εισιτήρια, ετων, εφυγε, ιδιο, ηλικια, υφος, ιδρυμα, ηπιο, κυρια, κρεβατια, λεφτα, μοιχεια, μονακο, νυχτα, ολγα, ονομα, ουελινγκτον, ριο, σαο παολο, σαο, σελιδες, συζυγο, σειρα, σωμα, σπιτι, στο κοκκινο, ταυτοτητα, τεως, το φως, τρια, φταιει, χριστινα, ψυχολογικα, αθηνα ωναση, εκδικηση, φακελος, girl, horse, κοπελα, onassis, ποζες, θεια, vip, χερια
Τυχαία Θέματα