Η Attica Group βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως “True Leader”

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (AtticaGroup), μέλος του Ομίλου MarfinInvestment Group διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως «True Leader», Όμιλος–Ηγέτης, στα πλαίσια του ομώνυμου θεσμού της ICAPGroup, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017 παρουσία σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Η ICAPGroup, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως CreditRatingAgency από την Επιτροπή

Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA – European Securities and Markets Authority), από το 2011 αναδεικνύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, ήτοι Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλή Πιστοληπτική Ικανότητα (ICAP Score) και κορυφαία θέση στον Κλάδο.

Ειδικότερα, η διάκριση της Attica Group ως “True Leader” σημαίνει ότι για το 2016o Όμιλο ςAttica:

Συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2016,καταλαμβάνοντας 29ηθέση με €70εκατ. EBITDA.Συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, το οποίο αυξήθηκε κατά 4,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. .Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου του με βάση τον Κύκλο Εργασιών.Έχει υψηλό ICAP CreditScore (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Η διάκριση επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της AtticaGroup στον κλάδο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας αλλά και στο ελληνικό επιχειρείν γενικότερα, κατατάσσοντας τον Όμιλο Attica ανάμεσα στους κορυφαίους επιχειρηματικούς Ομίλους της Χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου Attica κ. Σπύρος Πασχάλης, ο οποίος μετά τη βράβευση δήλωσε:

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά πιστοί στο όραμα μας που είναι η ενίσχυση της ηγετικής θέσης και μακροχρόνιας αξίας του Ομίλου με κερδοφόρα επέκταση σε νέες αγορές και δραστηριότητες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες της αγοράς.Και το 2016η Attica Group έκανε σημαντικά βήματα μπροστά επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές συνδέοντας το Μαρόκο με την ηπειρωτική Ευρώπη, μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρίας “AFRICA MOROCCO LINKS” – “AML”.

Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου. Τόσο τα πληρώματά μας όσο και οι εργαζόμενοι ξηράς εξασφαλίζουν την απαραίτητη ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες και την βελτιστοποίησή τους μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιβατηγούς ναυτιλίας, ώστε το τελικό προϊόν που φτάνει στον πελάτηνα είναι αντάξιο των προσδοκιών του και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου MarfinInvestment Group (MIG) με πλειοψηφικές συμμετοχές σε ηγέτιδες εταιρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα