Γιώργος Κυπαρίσσης: Μου φέρθηκαν καλά – Η μάνα μου έπεσε στα πόδια μου όταν με είδε, έκλαιγε σπαρακτικά | Video

| Video

Για τις 66 ημέρες ομηρείας του μίλησε ο Γιώργος Κυπαρίσσης, που έπεσε θύμα απαγωγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Ντράφι, περιγράφοντας πόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα βίωσε όταν απελευθερώθηκε και συνάντησε τους δικούς του ανθρώπους.

«Το πρώτο πράγμα είδα τη μάνα μου να πέφτει στα πόδια μου, τον πατέρα μου να με αγκαλιάζει, πήρα τηλέφωνο τα παιδιά μου, είναι συναισθήματα που δεν μπορεί να τα βιώσει άνθρωπος, αν δεν του συμβεί κάτι παρόμοιο. Νιώθεις ότι ήσουν πεθαμένος και ξαναζωντάνεψες.

Όταν είδα τον ήλιο και τον αέρα τον καθαρό, ένας φυλακισμένος προαυλίζεται, εγώ ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο. Μόνο ένας άνθρωπος που έχει απαχθεί μπορεί να με καταλάβει. Η μάνα μου έτρεμε, έκλαιγε σπαρακτικά» είπε ο Γιώργος Κυπαρίσσης μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha για τις πρώτες στιγμές μετά την απελευθέρωσή του.



«Δεν ήθελα να τους κοιτάξω στο πρόσωπο»
Για τις συνθήκες κράτησής του και τους απαγωγείς του είπε ότι «μετά τις 10 ημέρες οι άνθρωποι μου φέρθηκαν καλά, μου έφερναν φαγητό, ζήτησα σοκολάτα μια μέρα και μου την έφεραν». «Όταν έμπαιναν στο δωμάτιο φορούσα κουκούλα. Δεν ήθελα να τους κοιτάξω στο πρόσωπο γιατί μετά το μυαλό πήγαινε αλλού. Φορούσα την κουκούλα όταν έμπαιναν και μου έφερναν φαγητό».

«Όσο ασχολείσαι με αυτό πιο πολύ φθείρεσαι. Θέλω να πάω μπροστά» είπε ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να αφήσει πίσω του την υπόθεση απαγωγής.

Πηγή: newsbeast.gr

The post Γιώργος Κυπαρίσσης: Μου φέρθηκαν καλά – Η μάνα μου έπεσε στα πόδια μου όταν με είδε, έκλαιγε σπαρακτικά | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα