Για τα δύσκολα η Ντόρα… Ξεσκαρτάρει τις ορδές των υποψηφίων στα Χανιά

Την ώρα που το δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έχει δημιουργήσει… βουλευτικά όνειρα σε έναν διόλου μικρό αριθμό πολιτευτών -και μη- του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως αναθέτει στην αδελφή του το… ξεσκαρτάρισμα.

Όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος της ΝΔ «μοίρασε» γεωγραφικά την Επικράτεια σε τομείς, για την προετοιμασία των εκλογών, αναθέτοντας στην Ντόρα Μπακογιάννη την Κρήτη. Έτσι,

θα είναι εκείνη που θα καταρτίσει την τελική πρόταση για τα ψηφοδέλτια του κόμματος και να ισορροπήσει ανάμεσα σε παλιούς που θέλουν να μείνουν, νέους που θέλουν να μπουν, πολιτευτές, «βλαχοδημάρχους» και λοιπούς… αναμαζωξιάρηδες.

Γιατί δεν τον κάνει όμως ο ίδιος ο Μητσοτάκης; Δεν θέλει; Δεν μπορεί; Η απλά γνωρίζει πως η Μπακογιάννη θα το κάνει καλύτερα αφού είναι γνωστό πως και προσωπικούς δεσμούς έχει με τους Μητσοτακικούς των Χανίων αλλά και δεν φοβάται να γίνει «αντιπαθής» σε πρόσωπα, υπολογίζοντας πολιτικό κόστος.

Όπως και να ‘χει, ο δρόμος για τα ψηφοδέλτια είναι μακρύς και παρά τις διαρροές και τις εκτιμήσεις είναι σίγουρο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα