Για ατύχημα μιλά ο πατέρας της 18χρονης στην Πετρούπολη

Η οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη κατέληξε την Κυριακή στον θάνατο του 18χρονου κοριτσιού, λίγες μόλις ημέρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του από τον 55χρονο πατέρα του. Η υπόθεση και οι λεπτομέρειες για την υπόθεση συνεχίζουν να έρχονται διαρκώς στο φως.

Σε ρεπορτάζ του ο Alpha ανέφερε πως τα πρώτα λόγια του πατέρα της μικρής στους αστυνομικούς ήταν πως «πρόκειται για ατύχημα. Το σπίτι έπιασε φωτιά από τσιγάρο». Σήμερα οι γιατροί του αφαίρεσαν τα

σωληνάκια παροχής οξυγόνου και η αστυνομία ελπίζει πως θα καταφέρει να ρίξει περαιτέρω φως στην οικογενειακή τραγωδία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι άκουσαν δύο εκδοχές για το πώς προκλήθηκε η φωτιά. Αρχικά ήταν το τσιγάρο. Μετά ο πατέρας ανέφερε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από πρόβλημα στην κουζίνα. Στις ερωτήσεις της αστυνομίας γιατί επιτέθηκε στο παιδί του εκείνος αρνήθηκε τα πάντα. «Σώστε το παιδί μου. Η γυναίκα μου έλειπε σε διακοπές, δεν εγκατέλειψε το σπίτι», σχολίασε εν μέσω σύγχυσης.

Η ανάρτηση-αντίο του φίλου της αδικοχαμένης 18χρόνης συγκινεί. Ο νεαρός ανάρτησε στο Facebook του «καλό ταξίδι που άγγελέ μου θα σε περιμένω… Σε πήρε εκεί ψηλά να σε προσέχει ο θεός δίπλα του». Η κηδεία της 18χρόνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/9 στη Κέρκυρα και μετά από επιθυμία της μητέρας της αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη Κιβωτό του Κόσμου.

Πηγή: newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα