Γάλλος κωμικός ενεπλάκη σε τροχαίο «μετά από όργιο με ναρκωτικά» – Μια έγκυος έχασε το μωρό της

Σε ένα τραγικό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μια έγκυος γυναίκα 6,5 μηνών το μωρό της, ενεπλάκη ο διάσημος Γάλλος κωμικός Πιερ Παλμάντ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο 54χρονος ηθοποιός οδηγούσε υπό την επήρρεια ναρκωτικών στο Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, τραυματίζοντας σοβαρά τους επιβάτες. Τόσο ο Παλμάντ όσο και τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο άλλο όχημα (μια έγκυος γυναίκα, ένα εξάχρονο παιδί και ένας 40χρονος άνδρας) μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο κωμικός μετά από μερικές ώρες ξεπέρασε τον κίνδυνο, ωστόσο η γυναίκα που βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχασε τελικά το μωρό της. Τα άλλα δύο άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, οι γαλλικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Accident de Pierre Palmade: un couple disposant d’une caméra embarquée a remis la vidéo à la police pic.twitter.com/GkXP0tPMJh

— BFMTV (@BFMTV) February 13, 2023

Ο Παλμάντ, που πιστεύεται ότι ευθύνεται για το τρομερό δυστύχημα, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και άλλων ουσιών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Μια μάρτυρας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τον είχε δει να κάνει χρήση ναρκωτικών το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ηθοποιός, που δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οδηγούσε ένα Peugeot 3008, το οποίο ξαφνικά μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και χτύπησε σχεδόν μετωπικά το Renault Megane με τους τρεις επιβάτες. Το άτομο που οδηγούσε το Renault Megane δεν είχε καταναλώσει ούτε ναρκωτικά ούτε αλκοόλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων.

Palmade sous l’emprise de la cocaïne faisait la fête depuis plus de 24 heures au moment de l’accident pic.twitter.com/YfdXcdK1Z0

— BFMTV People (@BFMTV_People) February 12, 2023

Σύμφωνα με το δίκτυο BFMTV, Ο Πιερ Παλμάντ διασκέδαζε για περισσότερες από 24 ώρες στο σπίτι του, συντροφιά με τέσσερις νέους ανθρώπους, πριν το τραγικό δυστύχημα, και τα ναρκωτικά που είχε καταναλώσει ανήκουν στον τύπο των «chemsex» ουσιών.

Ο όρος «chemsex» προκύπτει από τις λέξεις chemicals (χημικές ουσίες) και sex και αναφέρεται στην πρακτική της χρήσης ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια σεξουαλικών δραστηριοτήτων, με στόχο να γίνουν πιο έντονες και με μεγαλύτερη διάρκεια.

«Μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές αυτής της πρακτικής είναι η διοργάνωση οργίων, στα οποία καταναλώνονται διάφοροι τύποι ναρκωτικών», αναφέρει μια μελέτη του οργανισμού Enipse. Αυτά τα ναρκωτικά περιλαμβάνουν συνήθως μεθαμφεταμίνη, καθινόνες και ουσίες τύπου GHB. Οι επιπτώσεις από τη χρήση αυτών των ουσιών είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικής επιθυμίας, όπως ο περιορισμός της ανάγκης για ύπνο ή φαγητό.

protothema.gr

The post Γάλλος κωμικός ενεπλάκη σε τροχαίο «μετά από όργιο με ναρκωτικά» – Μια έγκυος έχασε το μωρό της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα