Έξαλλος ο Πολάκης με το διάγγελμα Μητσοτάκη: Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις για ατομική ευθύνη, η εξέλιξη θα είναι εκατόμβη νεκρών

Για εκατόμβη νεκρών προειδοποιεί ο Παύλος Πολάκης σε περίπτωση που συνεχιστεί ο ίδιος τρόπος διαχείρισης από πλευράς κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας.

Προτάσσοντας τον σημερινό αριθμό θανάτων, που λίγο έλειψε να αγγίξει τους 100, αλλά και τον αριθμό των συνολικών θανάτων από κορονοϊό στη χώρα μας, ο οποίος ξεπέρασε αυτή την εβδομάδα τις 17.000, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών στον τομέα της Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει τα βέλη του στον πρωθυπουργό λέγοντας πως “Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις

Μητσοτάκη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθύνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου», ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ..ΕΚΑΤΟΜΒΗ”…

Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε για ακόμη μια φορά με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τα όσα είπε χθες στο νέο διάγγελμα – παράσταση ο Μητσοτάκης, πως “η πανδημία αφορά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους”, σε αντίθεση με όσα θέλει να παρουσιάζει ο πρωθυπουργός πως πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων”.

Υπογράμμισε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα ακόμα δεν έχουν δοθεί, ενώ οι ΜΕΘ τελείωσαν. “Ευτυχώς δεν γίναμε Σουηδία”, σχολιάζει τέλος δεικτικά, το γεγονός πως η συγκεκριμένη χώρα δεν κατέγραψε ούτε έναν θάνατο, χθες Πέμπτη.

“91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2)
Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!
Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….
Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους .Τις μεταλλαξεις δεν τις πιάνουν πληρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές κοβιντ,στις Μεθ και στους θανάτους !!
Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )
ΦΥΓΕΤΕ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!”

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη



The post Έξαλλος ο Πολάκης με το διάγγελμα Μητσοτάκη: Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις για ατομική ευθύνη, η εξέλιξη θα είναι εκατόμβη νεκρών appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλος, Πολάκης, Μητσοτάκη, Τριακόσια,exallos, polakis, mitsotaki, triakosia