Επαναστατική μέθοδος που εξαφανίζει τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα, τώρα και στα Χανιά! Δείτε πού | Photos + Video

Επίμονο τοπικό λίπος; Αντιμετωπίστε το πρόβλημα ψυχρά! Η μέθοδος Cryo Cool Med ήρθε στα VitaPlus Χανίων και απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης!

Τέλος στην αφαίρεση του τοπικού λίπους με τη μορφή της λιποαναρρόφησης, που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, βάζει η επαναστατική θεραπεία κρυολιπόλυση!

Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Περιοχές όπου το τοπικό λίπος δύσκολα αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση, η μέθοδος του “παγώματος” του λίπους μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του. Η ενέργεια της μεθόδου διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος.

Η νέα μέθοδος «λιποκαταστροφής» εφαρμόζεται ιδανικά στις περιοχές εκείνες που κυρίως συγκεντρώνεται το δυστροφικό λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, μπράτσα, γόνατα, μέση και ψωμάκια…

Γιατί η μέθοδος Cryo Cool Med διαδίδεται τόσο γρήγορα;
Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργίου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.
Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής. Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Στοχεύουμε λοιπόν τον λιπώδη ιστό με δύο συμμετρικές κεφαλές που αναρροφούν την περιοχή θεραπείας.

Στη συνέχεια ψύχουμε τοπικά την περιοχή. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, τη βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα είναι όμως είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς ένα 25-33% των λιποκυττάρων καταστρέφεται όπως δείχνουν οι κλινικές μελέτες.

Ποιούς αφορά η μέθοδος Cryo Cool Med;
Η μέθοδος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Η μέθοδος προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, ακόμη και εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν.

Σε ποιές περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;
Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια.

Η αίσθηση της θεραπείας…
Αρκετά άνετη και ευχάριστη. Ο ενδιαφερόμενος έχει μια αίσθηση ελαφριάς ψύξης, η οποία υποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει και μετά από λίγα λεπτά απομένει μόνο η αίσθηση της αναρρόφησης έως το τέλος της θεραπείας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30-45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45-60 λεπτά.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες;
Οι σπουδαιότερες όλων αφορούν μικρούς μώλωπες λόγω της αναρρόφησης, που υποχωρούν άμεσα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. Παρατηρείται επίσης ερυθρότητα της περιοχής λόγω του ψύχους, η οποία υποχωρεί σε 1-5 ώρες.

Δείτε το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα