Ένας «μαγικός» κρύσταλλος για κάθε ζώδιο που διώχνει το άγχος και την κακοκεφιά!

Όσο κι αν προσπαθείς να φροντίζεις τον εαυτό σου, υπάρχουν κάποιες ημέρες που νιώθεις την ενέργειά σου να σε εγκαταλείπει και βλέπεις τη διάθεσή σου να πέφτει σιγά-σιγά στα… πατώματα. Ναι, υπάρχουν κάποιες ημέρες που δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, που αισθάνεσαι αδυναμία και κακοκεφιά, που νιώθεις το κορμί σου να παραλύει από το άγχος, που πολύ απλά… δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει! Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνο εσύ που βρίσκεται συχνά σε αυτή τη θέση και τα καλά νέα είναι πως και σε αυτή την περίπτωση, τα ζώδια

-και κάποιοι ξεχωριστοί, θεραπευτικοί κρύσταλλοι– μπορούν να σε βοηθήσουν!

Ναι, υπάρχουν μερικά μικρά «μυστικά» που μπορούν να κάνουν το κάθε ζώδιο να αισθανθεί καλά στη στιγμή και εμείς στα αποκαλύπτουμε.

Κριέ, ρίχτο στη γυμναστική

Για τον δραστήριο Κριό τα πράγματα είναι απλά και το «κλειδί» για να αισθάνεται καλά βρίσκεται στην άσκηση. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού και θέλεις να «τονωθείς», πήγαινε στο γυμναστήριο, βγες έξω για να τρέξεις ή κάνε γιόγκα! Όταν τελειώσεις, θα νιώθεις αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και έναν κρύσταλλο και για την ακρίβεια μια Καρνεόλη. Τοποθέτησέ τη στον αφαλό σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες!

Ταύρε, αγάπη και φροντίδα μόνο για εσένα

Όταν αισθάνεσαι ότι χάνεις τον έλεγχο, προσπάθησε να προσφέρεις στον εαυτό σου τη φροντίδα που έχει ανάγκη. Βάλε την αγαπημένη σου χαλαρωτική μουσική, ετοίμασε ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα (το μαγείρεμα θα σε ηρεμήσει) και τοποθέτησε έναν ροζ Χαλαζία στο ιερότσάκρα, πάνω από τη βουβωνική σου χώρα.

Δίδυμε, άρχισε διαλογισμό

Το μυαλό σου «τρέχει» συνεχώς και πολλές φορές αυτό σε εξουθενώνει. Για να νιώσεις καλά στη στιγμή, αξίζει να στραφείς στον διαλογισμό και να τοποθετήσεις έναν Νεφρίτη στο τσάκρα της βάσης ή ριζικό τσάκρα (εκεί όπου βρίσκεται το κόκκινο σημαδάκι στην παρακάτω εικόνα). Με τον τρόπο αυτόν θα χαλαρώσεις και θα βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.

Καρκίνε, κάποιες φορές είναι καλύτερη η μοναξιά

Για εσένα υπερευαίσθητε Καρκίνε που επηρεάζεσαι εύκολα από τους πάντες και τα πάντα, η λύση βρίσκεται στο να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Κλείσε τα τηλέφωνα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να διαταράξει την ηρεμία σου. Κάνε ένα μπάνιο, πιες ένα τσάι και «άδειασε» το μυαλό σου. Κάποιες στιγμές, πρέπει απλά να μένεις μακριά από τις ενέργειες των άλλων. Θα σε βοηθήσει, επίσης, το να τοποθετείς συχνά στο τσάκρα της βάσης σου μια Φεγγαρόπετρα.

Λέων, χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο

Λέων, χόρεψε και γέλα με την καρδιά σου, ακόμη κι αν είσαι μόνος στο σπίτι. Μόνο έτσι θα δεις τη διάθεσή σου να «απογειώνεται», θα ξεχάσεις τις σκοτούρες και θα αισθανθείς ξανά καλά με τον εαυτό σου. Αφού εξουθενωθείς από τον χορό, ξάπλωσε στο κρεβάτι σου και βάλε στο ιερό τσάκρα (βρίσκεται λίγο πάνω από το ηβικό) έναν Κιτρίνη.

Παρθένε, πιάσε τη σφουγγαρίστρα

Παρθένε, η ζωή δεν είναι τέλεια και δεν μπορείς να έχεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου. Να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα πάθεις νευρικό κλονισμό επειδή δεν κύλησε η μέρα σου με βάση το πρόγραμμά σου. Για να χαλαρώσεις και να πάψεις (έστω και για λίγο) να υπεραναλύεις τα πάντα, ρίχτο στην καθαριότητα. Θα σε κρατήσει για λίγο μακριά από το άγχος και τις σκέψεις. Αφού κάνεις το σπίτι σου να αστράφτει, πήγαινε για ένα αφρόλουτρο με αρωματικά έλαια και στη συνέχεια ξάπλωσε και τοποθέτησε στο τρίτο τσάκρα σου (αναφέρεται συχνά ως «ηλιακό πλέγμα») έναν κόκκινο Ίασπη. Πάρε βαθιές ανάσες και coolαρε γιατί… όλα είναι καλά!

Διάβασε επίσης: Τα Επτά Κύρια Τσάκρα

Ζυγέ, όλα είναι θέμα ομορφιάς για εσένα

Ένα καλό beauté είναι το «μυστικό» για να νιώσεις ξανά ο εαυτός σου και να βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η λύση για εσένα βρίσκεται στην ομορφιά. Κάνε μια κούρα ομορφιάς ή πολύ απλά, πήγαινε στο πιο όμορφο μέρος της πόλης σου και χαλάρωσε. Αφού «χορτάσουν» τα μάτια και η ψυχή σου, επέστρεψε σπίτι και βάλε έναν ροζ Χαλαζία στο τέταρτο τσάκρα σου, δηλαδή στο τσάκρα της καρδιάς. Θα σε «ξεμπλοκάρει».

Σκορπιέ, τι θα έλεγες για ένα μανικιούρ;

Σκορπιέ, κάποιες φορές το παρακάνεις με τις σκέψεις σου! Παραδέξου το! Είσαι άτομο βαθιά σκεπτόμενο και δεν σταματάς να ψάχνεις ένα θέμα μέχρι να φτάσεις στη λύση του… μυστηρίου. Κάπως έτσι, όμως, καταλήγεις να τρελαίνεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Για να ηρεμήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι χαλαρωτικό. Πήγαινε για μανικιούρ ή μασάζ, επισκέψου ένα καλό κομμωτήριο και κάνε διαλογισμό. Αφού περιποιηθείς τον εαυτό σου, βάλε έναν Αμέθυστο στο πέμπτο τσάκρα -ή αλλιώς τσάκρα του λαιμού– και ανέπνευσε βαθιά.

Τοξότη, να τη φοβάσαι τη ρουτίνα

Τοξότη, έχεις τόση ενέργεια μέσα σου που πολλές φορές καταλήγεις να κουράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι αδύναμος και κακοδιάθετος, τότε ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις και να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Άρχισε να διαβάζεις ένα βιβλίο, ξεκίνα ένα καινούριο χόμπι, πήγαινε στα μαθήματα υποκριτικής που πάντα ονειρευόσουν. Πρόσεχε, όμως, να μην αναλάβεις πολλές ευθύνες. Όσον αφορά στον κρύσταλλό σου, μάθε πως αυτός είναι το Τιρκουάζ. Τοποθέτησε τον λίθο στο έβδομο τσάκρα -ή τσάκρα του στέμματος– που βρίσκεται στο κεφάλι σου και… ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερε, η Μητέρα Φύση σε καλεί

Άφησε στην άκρη τα deadlines και προσπάθησε να… κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου. Πάρε μια ολιγοήμερη άδεια από τη δουλειά (ναι, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου) και κάνε μια εκδρομή στη Φύση. Ανήκεις στα Ζώδια της Γης και σίγουρα η επαφή με το φυσικό περιβάλλον θα σε χαλαρώσει. Για έξτρα περιποίηση πάρε έναν Γρανάτη και τοποθέτησέ τον στο έβδομο τσάκρα ή αλλιώς τσάκρα του στέμματος.

Υδροχόε, απομονώσου

Πιστεύεις πως είσαι ένας σύγχρονος υπερήρωας, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είσαι απλά ένας άνθρωπος που πολύ συχνά, φέρνει τον εαυτό του στα όρια! Αν η ενέργειά σου σε έχει εγκαταλείψει και αισθάνεσαι «πεσμένος», τότε αξίζει να απομονωθείς για λίγες ημέρες. Άρχισε διαλογισμό ή αφιέρωσε λίγο χρόνο στο αγαπημένο σου χόμπι (ακόμη κι αν οι φίλες σου λένε ότι είναι για… παιδιά). Τέλος, ξάπλωσε στον καναπέ, τοποθέτησε έναν Αιματίτη στο τσάκρα του λαιμού και (φυσικά) πάρε βαθιές αναπνοές!

Ιχθύ, βγάλε στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που «κρύβεις» μέσα σου

Ευαίσθητο Ψαράκι, να θυμάσαι πως τα πάντα στη ζωή έχουν τα όριά τους, ακόμη και το ενδιαφέρον που έχεις για τους γύρω σου. Νοιάζεσαι για τους συνανθρώπους σου και κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να τους βοηθάς, ωστόσο, συνήθως καταλήγεις να μαζεύεις μέσα σου όλο τον πόνο και την αρνητική ενέργεια των άλλων. Για να αισθανθείς ξανά καλά, κάνε κάτι καλλιτεχνικό (είναι στη φύση σου)! Ζωγράφισε, γράψε, τραγούδα, δημιούργησε και βγάλε στην επιφάνειά τα συναισθήματά σου. Όταν τελειώσεις, κάνε ένα καυτό μπάνιο και στη συνέχεια, τοποθέτησε έναν Ακουαμαρίνη στο τσάκρα της καρδιάς σου, δηλαδή το τέταρτο τσάκρα. Θα επανέλθεις σε χρόνο ντε-τέ.

Και μην ξεχνάς… breathe in, breathe out!

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα