«Έφυγε με την ελπίδα» | Θανατηφόρα επέμβαση μεγέθυνσης πέους για 30χρονο στη Σουηδία

Τη ζωή του έχασε ένας 30χρονος άνδρας στη Σουηδία, κατά τη διάρκεια επέμβασης μεγέθυνσης πέους. Ο άτυχος Σουηδός είχε μπει στο χειρουργείο για επιμήκυνση και μεγέθυνση πέους, διαδικασίες που συχνά γίνονται στην ίδια επέμβαση. Συνήθως αφαιρούνται λιποκύτταρα από διάφορα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά, και τοποθετούνται στο γεννητικό όργανο.

Η επιμήκυνση του πέους του είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά μόλις άρχισε η μεγέθυνση- η φάση στην οποία γίνεται η έγχυση λιποκυττάρων- ο 30χρονος εμφάνισε καρδιακή αρρυθμία, η πίεσή του και τα επίπεδα οξυγόνου καταποντίστηκαν.

Μισή ώρα μετά έπαθε καρδιακή προσβολή. Παρότι του παρασχέθηκε η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια και έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, ο άνδρας πέθανε δύο ώρες αργότερα.
«Είναι η πρώτη φορά που μια φαινομενικά απλή και ασφαλής επέμβαση μεγέθυνσης πέους, μέσω μεταφοράς λίπους, προκαλεί αιφνίδιο θάνατο υγιούς νέου ανθρώπου» τονίζεται στο περιοδικό Journal of Forensic Sciences.

Ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άνδρας είχε πάθει πνευμονική εμβολή. Φαίνεται πως λιποκύτταρα περνούν στη ροή του αίματος και μέσα στους πνεύμονες, προκαλώντας ρήξη των αιμοφόρων αγγείων.

Πηγή: parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα