Έφοδος σε σπίτι για τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου

Κοντά στους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου βρίσκεται η Αστυνομία

Στην άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου πλησιάζει η ΕΛΑΣ, μετά από έφοδο που οδήγησε σε σημαντικά ευρήματα σε σπίτι στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, έφοδο σε διαμέρισμα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας

του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι προσαγωγές και ο εντοπισμός ενός όπλου οδηγούν τις έρευνες του Ανθρωποκτονιών κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας, καθώς όπως μεταδίδει το real.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν έναν ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα, χειροβομβίδες ακόμα και εκρηκτικά.

Το Σάββατο η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο Αλβανοί ενώ οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους.

Αργότερα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους για εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα