Δύο… συντοπίτες από την Κρήτη «ανακρίνονται» στο kissamikos.gr

Οι δύο… συντοπίτες, Νίκος Βρεττός και Μηνάς Χαλκιαδάκης, που κατάγονται από το Ηράκλειο, “παρουσιάζονται” μέσω του kissamikos.gr μιλώντας για τις πρώτες τους εντυπώσεις από την ομάδα του Κισσαμικου.

Ακόμα σχολιάζουν το φετινό πρωτάθλημα και αποκαλύπτουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Ν.Β.: «Εγώ όταν μου είχαν πει για τον Κισσαμικό δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα κι εγώ να έρθω. Είναι η πρώτη φορά που

θα έπαιρνα μεταγραφή εκτός Ηρακλείου και στην αρχή μου ήταν λίγο δύσκολο. Αλλά όταν ήρθα είδα ανθρώπους να δουλεύουν, να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να νοιάζονται για την ομάδα και αυτό το περνάνε και σε σένα. Θα προσπαθήσω κι εγώ για το καλύτερο γι’ αυτό άλλωστε είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα και να με βοηθήσει κι αυτή».

Μ.Χ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή στον Κισσαμικό. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω σε ομάδα της Κρήτης, της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Θα κάνω ό,τι περνάει από τα “πόδια” μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από την ομάδα να διακριθώ κι εγώ»

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Ν.Β.: «Τα Χανιά είναι μία όμορφη πόλη. Στην αρχή ήταν δύσκολα για μένα, αλλά μετά όλα έφτιαξαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Μ.Χ.: «Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα ήταν ιδιαίτερα θετικές. Τα Χανιά είναι μία πανέμορφη πόλη με ιδιαίτερη και ζεστή φιλοξενία. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να εγκλιματιστώ».

Σε σχέση με πέρσι πόσο διαφορετικό θα είναι το πρωτάθλημα;

Ν.Β.: «Σε σχέση με πέρσι σίγουρα είναι πιο δύσκολο. Έχουν πιο πολλές ομάδες ανταγωνισμό, όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, όπως μας έδειξαν πέρσι στον δεύτερο γύρο, η Βέροια που έπεσε από τη Super League, ομάδες με μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα, γι’ αυτό θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από πέρσι».

Μ.Χ.: «Το φετινό πρωτάθλημα δεν νομίζω να είναι πολύ διαφορετικό από πέρσι. Ήδη ακούγεται σε πολλές ομάδες να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, κάτι που έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και κυρίως σε αυτό το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όλα είναι θεωρητικά και το πώς θα είναι το φετινό πρωτάθλημα θα φανεί μόνο μέσα από τους αγώνες».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Ν.Β.: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να διακριθώ, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και για μένα αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Πρώτα η ομάδα, μετά εμείς. Ο καθένας έχει τους στόχους του, έτσι κι εγώ έχω τους δικούς μου».

Μ.Χ.: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι εδώ και χρόνια ίδιοι, να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, ώστε η ομάδα να με βοηθήσει στη μετέπειτα καριέρα μου για το άλμα σε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα από αυτό της Football League».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Νίκος Βρεττός

Ημερομηνία γέννησης: 24 Οκτωβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Ηράκλειο
Ύψος: 1,71
Βάρος: 71
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 10
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μέσι
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πινγκ Πονγκ
Αγαπημένος προορισμός: Κρήτη
Τα χόμπι του: Playstation, Ταινίες

Μηνάς Χαλκιαδάκης

Ημερομηνία γέννησης: 5 Φεβρουαρίου 1995
Τόπος γέννησης: Ηράκλειο
Ύψος: 1,86
Βάρος: 81
Πόδι: Και τα δύο

Αγαπημένο νούμερο: 9
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Κριστιάνο Ρονάλντο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Κικ Μποξ
Αγαπημένος προορισμός: Αθήνα
Το χόμπι του: Football Manager

Keywords
Τυχαία Θέματα