Δημήτρης Σούρας: Μιλάμε πλέον για το «σύνδρομο των Γλυκών Νερών» γεμίσαμε «Μπάμπηδες»

Μιλάμε πλέον για “το σύνδρομο των Γλυκών Νερών“, εκτίμησε ο Δημήτρης Σούρας με αφορμή τα στυγερά εγκλήματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και απασχολούν την κοινή γνώμη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός ψυχίατρος τόνισε, επίσης, ότι βλέπει πολλά “ολόιδια στοιχεία” της υπόθεσης δολοφονίας της Καρολάιν με αυτή της γυναικοκτονίας στην Καβάλα.

Ερωτηθείς αρχικά

για την υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδελφή της, ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan είπε πως “πλέον η κυρία δεν χρειάζεται να μιλήσει και να ομολογήσει. Ομολόγησε και μίλησε η ζωή της”.

Σχετικά με τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο Δημήτρης Σούρας τόνισε πως είναι εμφανές ότι υπάρχει “μια αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας, με φοβερά ναρκισσιστικά στοιχεία”.

“Είναι ο άνθρωπος που, δυστυχώς, θέλω να πιστεύω άθελά του, δημιούργησε ‘σχολή’, διότι πλέον μιλάμε για το σύνδρομο των ‘Γλυκών Νερών’. Δηλαδή, άνθρωπος χωρίς συναίσθημα, χωρίς ενοχές, χωρίς τύψεις, άνθρωπος βίαιος που είχαν δει συμπτώματα, αλλά κανένας δεν τα είχε καταλάβει ή δεν ήθελε να τα καταλάβει. Ένας άνθρωπος εν δυνάμει δολοφόνος, ένας ήρωας του κακού’ και τελικά ένας δολοφόνος”, υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως “έκανε ένα φρικτό θέατρο, που χειρότερο δεν είχαμε δει”.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτημα για το, εάν βρίσκει κοινά στοιχεία με την γυναικοκτονία στην Καβάλα, απάντησε: “γεμίσαμε Μπάμπηδες” και συμπλήρωσε πως βλέπει “ολόιδια στοιχεία”. “Στη συγκεκριμένη περίπτωση, “η ζήλια προκύπτει ως μια δικαιολογία απαλλαγής από την ποινή που τον περιμένει, τίποτα παραπάνω”, υπογράμμισε και έκανε λόγο για “έναν άνθρωπο αντικοινωνικό, με διαταραχή φοβερή”.

Τέλος, ερωτηθείς για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς στη Μονεμβασιά, ο κ. Σούρας απάντησε: “Σε αυτήν την περίπτωση θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Εδώ πρέπει να βάλουμε ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό. Προσωπικά, με όλον τον σεβασμό και με θερμά συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχουν φύγει, εμένα αυτή η ιστορία μου θυμίζει ψυχική ασθένεια. Δεν μπορώ να ‘υπογράψω’, θα δούμε”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



enikos.gr

The post Δημήτρης Σούρας: Μιλάμε πλέον για το «σύνδρομο των Γλυκών Νερών» γεμίσαμε «Μπάμπηδες» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα