Δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις το δωμάτιό σου; Το ζώδιό σου θα σου πει!

Θέλεις να αλλάξεις χρώμα και στυλ στο δωμάτιό σου αλλά δεν είσαι σίγουρη/ος για την επιλογή σου; Μην ανησυχείς! Και σε αυτή την περίπτωση αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα άστρα και εκείνα, θα σου δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις… ακόμη και αν πρόκειται για το βάψιμο του σπιτιού σου!

Η εσωτερική διακόσμηση είναι μια πολύπλοκη και συχνά κουραστική υπόθεση και πολλά άτομα δυσκολεύονται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για τον προσωπικό τους χώρο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το αφήσεις το ζώδιό σου να «μιλήσει» για το συγκεκριμένο

ζήτημα;

Ναι, κάθε ζώδιο έχει και το χρώμα του και εμείς σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κριός: Το ροζ είναι το χρώμα για εσάς -και φυσικά για το σπίτι σας- αφού μπορεί να συμπληρώσει και να αναδείξει το τολμηρό και δυναμικό σας πνεύμα.
Ταύρος: Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, το μαύρο είναι το δικό σας χρώμα. Δεν χρειάζεται να βάψετε όλο το σπίτι ή το δωμάτιό σας μαύρο. Μερικές πινελιές -ή ένας τοίχος- αρκούν για να δώσουν στον χώρο σας τον χαρακτήρα που επιθυμείτε. Γιατί το μαύρο; Διότι είστε πεισματάρηδες, ισχυρογνώμονες, γενναιόδωροι και κυρίως, έντονοι, όπως και το μαύρο.
Δίδυμος: Για εσάς τους Δίδυμους προτείνουμε ένα λαμπερό, κίτρινο χρώμα για το σπίτι σας. Ναι, είστε άνθρωποι ζωηροί, γεμάτοι φαντασία και ζωή και κανένα άλλο χρώμα δεν θα ταίριαζε περισσότερο στον κοινωνικό χαρακτήρα σας από το ηλιόλουστο κίτρινο!
Καρκίνος: Όπως και τα ψαράκια, έτσι και εσείς είστε ζώδια του νερού αλλά σε αντίθεση με τους Ιχθύες, σε εσάς ταιριάζει περισσότερο το γαλάζιο. Είστε ευαίσθητες ψυχές που χρειάζονται ηρεμία και θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να εκφραστούν. Δοκιμάστε να βάψετε το δωμάτιό σας με ένα απαλό γαλάζιο χρώμα. Θα σας ηρεμήσει και θα σας βοηθήσει να «φορτίζετε» τις μπαταρίες σας πιο γρήγορα, ενώ ξεκουράζεστε.
Λέων: Το μωβ είναι το κατάλληλο χρώμα για να βάψετε το σπίτι σας, αν ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα. Μπορεί να μην το παραδέχεστε, αλλά είστε οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του δράματος του ζωδιακού κύκλου και την ίδια ώρα είστε «γεννημένοι ηγέτες». Γι’ αυτό, λοιπόν, το μωβ, το χρώμα που φορούσαν οι βασιλιάδες, σας ταιριάζει απίστευτα.
Παρθένος: Διαισθητικοί, ευφυείς, αναλυτικοί. Το κρεμ είναι το χρώμα σας. Και επειδή είστε τα ζώδια της Γης αλλά και της… λεπτομέρειας, θα καταφέρετε να διαλέξετε πολύ εύκολα την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο και στην προσωπικότητά σας.
Ζυγός: Είστε χαρακτήρες εξωστρεφείς οι οποίοι αναζητούν την ισορροπία, την αρμονία και την σταθερότητα στη ζωή τους, γι’ αυτό και το πράσινο είναι το χρώμα σας.
Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι τολμηροί, διαισθητικοί και παθιασμένοι με ό,τι κάνουν, γι’ αυτό και το κόκκινο είναι το χρώμα τους. Ναι, το κόκκινο αναδεικνύει την παθιασμένη πλευρά των Σκορπιών και παράλληλα αντιπροσωπεύει την ικανότητα που έχουν να δεσμεύονται στις επιλογές που κάνουν.
Τοξότης: Εσείς Τοξότες καλό είναι να δοκιμάσετε το καφέ σοκολατί. Το συγκεκριμένο χρώμα συμπληρώνει την έντονη πλευρά του χαρακτήρα σας, ενώ την ίδια ώρα σας βοηθά να ηρεμήσετε.
Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, έξυπνοι και οργανωτικοί και το χρώμα που θα ταίριαζε καλύτερα στο σπίτι τους είναι το γκρι και μάλιστα, μια έντονη απόχρωση του γκρι. Το ουδέτερο αυτό χρώμα αποτελεί για τους Αιγόκερους μια διαχρονική επιλογή που δεν θα τους απογοητεύσει.
Υδροχόος: Για εσάς τους Υδροχόους το τέλειο χρώμα για το δωμάτιο ή το σπίτι σας είναι το πορτοκαλί. Μπορεί η συγκεκριμένη συμβουλή να φαντάζει παράξενη, ωστόσο, οι Υδροχόοι έχουν συνήθως μια καλλιτεχνική φύση και χρειάζονται ένα χρώμα που να αντανακλά τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το πορτοκαλί; Ένα χρώμα μοναδικό, όπως κι εσείς!
Ιχθύες: Είστε το απόλυτο ζώδιο του νερού γι’ αυτό και το μπλε είναι το χρώμα που ταιριάζει στην ευαίσθητη φύση σας και στον ευρηματικό χαρακτήρα σας! Μια έντονη απόχρωση του μπλε, είναι ό,τι πρέπει για τους τοίχους του δωματίου σας.

astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα