Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κάνει την καλύτερη παρέα;

Χριστουγεννιάτικα ψώνια μπορεί να είναι ένα τιτάνιο έργο και αφού μια-δυο εβδομάδες μόνο απομένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα, αν δεν έχετε αρχίσει, ήρθε η ώρα να μπείτε στο κλίμα… γρήγορα. Μαζί με την καλύτερη διάθεση σας, η παρέα σας θα σας βοηθήσει εξίσου να αξιοποιήσετε ορισμένες αγορές και να ελαττώσει το χρόνο για τις τελικές επιλογές σας.

Μάθετε λοιπόν ποιοί κάνουν την τέλεια παρέα για αγορές, ανάλογα με το ζώδιο τους!

ΚΡΙΟΣ: Όταν προσβλέπετε σε μια μεγάλη εμπειρία αγορών, εμπιστευθείτε έναν φίλο Κριό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που αν έρθει μαζί σας, θα βρείτε τις

καλύτερες ευκαιρίες, θα ψωνίσετε στα πιο trendy μέρη και θα διασκεδάσετε στη διαδικασία. Επειδή ο ίδιος είναι τόσο υπερβολικός και αυθόρμητος, δεν θα σας υπενθυμίσει να μειώσετε την επιθυμία σας π.χ. για εκείνο το σούπερ-ακριβό φόρεμα. Απλά, βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση τα οικονομικά σας συμβαδίζουν με τον υπερβάλλοντα ζήλο του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος με την αγορά καλαίσθητων, όμορφων πραγμάτων είναι στο στοιχείο του και κανείς δεν μπορει να αμφισβητήσει την αισθητική οπτική του, όταν πρόκειται για επιλογή σε μια παλέτα χρωμάτων, στυλ ή μοτίβων. Το σίγουρο είναι ότι οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου λατρεύουν να καταβροχθίζουν ατελείωτες ώρες για shopping, εν αντιθέσει με τους Ταύρους άνδρες που δεν ενδιαφέρονται για ψώνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατ ‘αρχάς για να ζήσετε την εμπειρία του shopping μαζί τους θα πρέπει να τους ακούτε. Είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος τόπος και ο χρόνος για να πάτε για ψώνια. Να είστε έτοιμοι να παζαρέψετε και να διαπραγματευτείτε με τους καταστηματάρχες. Επίσης, είναι ιδανικοί για αγορές σε μια υπαίθρια αγορά, ένα παζάρι που γίνεται στο πεζοδρόμιο ή μια τοπική αγορά, αλλά αρκετά αποθαρρυντικοί για να πάτε μαζί σε εμπορικά κέντρα ή μεγάλα καταστήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι άνδρες συνήθως κάνουν την πιο εξαιρετική παρέα για ψώνια. Αισθάνονται γενναιόδωροι και σπάνια θα σας θυμίσουν τα όρια των πιστωτικών καρτών, καθώς δεν τους αρέσει να παρεμβαίνουν στις υπερβολικές αγορές άλλου ατόμου. Οι γυναίκες του ζωδίου μπορεί, κατά καιρούς, να δώσουν πολύτιμες και γλυκές συμβουλές, αλλά τις περισσότερες φορές, απολαμβάνουν να είναι σιωπηλοί θεατές και να σας κοιτάζουν τρυφερά, ιδίως όταν αγοράζετε καλούδια για αγαπημένα σας άτομα.

ΛΕΩΝ: Ο ισχυρογνώμων Λεων είναι πολύ υπερήφανος και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν τον καλέσετε σε ψώνια που δεν περιέχουν μια αγορά και γι’ αυτόν. Ως εκ τούτου, αν έχετε σχεδιάσει ψώνια παρέα μ’ ένα Λιοντάρι, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Αλλά, δεν θα ήταν καλή ιδέα να τον κουράσετε με την προσωπική λίστα αγορών σας. Ωστόσο, αν θέλετε ακόμα να τον πάρετε μαζί σας, μην κάνετε κάποιο λάθος με τη μετάβαση σε κάποιο άθλιο κατάστημα. Ο χώρος θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα κομψά και βασιλικά γούστα του, γιατί αν δεν εγκρίνει τον εμπορικό χώρο, μπορεί να γίνει ακόμη και γκρινιάρης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ό επιφυλακτικός Παρθένος μπορεί να μετατραπεί στον πραγματικό εφιάλτη ενός καταστηματάρχη. Δεδομένης της δύσπιστης φύσης του, μπορει να σας κάνει να ελέγξετε διάφορα μέρη, να συγκρίνετε τις τιμές και μόνο τότε να σας επιτρέψει να αγοράσετε τελικά. Και μάλιστα, όλο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομερείς συγκρίσεις από το e-bay και άλλες ιστοσελίδες για ψώνια! Έτσι, αν δεν είστε από εκείνους που τους αρέσει η υπερβολική ανάλυση και η καταμέτρηση τη διαφοράς του ευρώ σε κάθε αντικείμενο ή ρούχο δεν θα σας συνιστούσα για επιλογή παρέας έναν Παρθένο. Όταν όμως ψάχνετε να αγοράσετε ένα αξιόπιστο, λειτουργικό και φθηνό δώρο, μην ξεχάσετε να αναζητήσετε τις καλά τεκμηριωμένες συμβουλές του.

ΖΥΓΟΣ: Είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, το ζώδιο με την καλύτερη αισθητική άποψη, που με το απαράμιλλο κομψό στυλ και την εκλεκτή ματιά του, μπορεί να σας κατευθύνει ακόμη και σε σικ στέκια σχεδιαστών. Ωστόσο, σπάνια θα θέλει να ψωνίσει μαζί σας σε μέρη με πολλή φασαρία ή να δώσει έμφαση στην λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να σας προτείνει αυτό που είναι το πλέον κατάλληλο. Το καλό γούστο του και η εξυπηρετική στάση του, θα κάνουν σίγουρα τα ψώνια σας εύκολα και ενδιαφέροντα. Έτσι, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κομψό και αριστοκρατικό βραδινό φόρεμα ή την πιο σικ τσάντα, ξέρετε ποιον να πάρετε μαζί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός άνδρας κάνει έναν καλό σύντροφο για ψώνια, όπως και οι γυναίκες του ζωδίου. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι τόσο παθιασμένος με αυτό το «άθλημα», όπως είναι σε άλλες αρένες της ζωής. Όταν πρόκειται για ψώνια, τείνει να είναι χαλαρός, ειδικά οι άνδρες και προτιμά να κάθεται πιο πίσω και να κοιτάζει τριγύρω. Αγαπημένη του συνήθεια, οι κλεφτές ματιές στα αποδυτήρια των γυναικών!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι συνήθως ενημερωμένος για τις πιο hot τάσεις της σεζόν και τις καλύτερες ευκαιρίες. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι μανιώδης καταναλωτής, δεν κάνει και την καλύτερη παρέα για αγορές. Επειδή έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα που χάνεται σε χιλιάδες δραστηριότητες, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το χρόνο αγορών σας, σύμφωνα με το «σούπερ-σημαντικό» πρόγραμμά του. Όμως, πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό προς όφελός σας. Επαινέστε το στυλ του, ακολουθήστε τη χρονική σειρά του και θα σας δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές, ενώ όταν θέλετε να αγοράσετε κάποια ασυνήθιστα πράγματα, να τον υπολογίζετε πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι αυτός που θα ανταποκριθεί θετικά σε ξαφνικά ή περίεργα σχέδια για τα ψώνια σας, καθώς συνήθως εχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας. Αν και οι παρορμητικές αγορές δεν είναι το φόρτε του, είναι περισσότερο από πρόθυμος να σας συνοδεύσει για να δείτε κάποιες βιτρίνες. Μάλιστα, αν τον αφήσετε να ξέρει τα σχέδια αγορών σας εκ των προτέρων, τείνει να είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και αποδεικνύεται ένα καλό χέρι βοηθείας. Όμως, δεν απολαμβάνει τα ψώνια σε μικρότερες ή φθηνές αγορές. Το καλής ποιότητας, αριστοκρατικό και κομψό είναι αυτό που του ταιριάζει, για αυτό συνήθως προτιμά μπουτίκ σχεδιαστών ή αλυσίδες καταστημάτων με δοκιμασμένες φίρμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος είναι πάντα γεμάτος με άφθονες ιδέες ως προς το τι και πού θα πρέπει να ψωνίσετε. Με την πρωτότυπη αίσθηση του, είναι σε θέση να σας πείσει να αγοράσετε πράγματα που είναι «διαφορετικά», αλλά εξίσου ελκυστικά. Έχει έναν τεράστιο κύκλο από φίλους και είναι μανιώδης net-surfer, πλήρως ενημερωμένος και καλά πληροφορημένος για την εποχή πώλησης, ανταλλαγής κ.ά. Εμπιστευθείτε τον για να σας οδηγήσει στις καλύτερες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ρομαντικός Ιχθύς στην καρδιά και στη δράση, είναι ερωτευμένος με την ιδέα των δώρων. Του αρέσει να αγοράζει μικρά και χαριτωμένα μπιχλιμπίδια και, αν είστε κι εσείς στην ίδια φάση, θα θέλει να σας συνοδεύσει. Μάλιστα, τείνει να καταλήξει να αγοράζει ο ίδιος περισσότερο απ’ ότι εσείς. Κάνει την καλύτερη παρέα για αγορές, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να σας υπενθυμίσει την ώρα που πέρασε. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να βρίσκεται συχνά σε σύγχυση, ώστε να μη είναι το κατάλληλο για να αναζητήσετε κάποια συμβουλή για ψώνια.

astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα