Χανιά | «Βύθισε» τον ΝΟΧ η Γλυφάδα και προκρίθηκε στο Κύπελλο | Photos

Η Γλυφάδα είναι η ομάδα που συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Χανιά, κερδίζοντας με σκορ 9-6 τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES. Σε γενικές γραμμές, οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνεψαν, δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο την πρόκριση.

Έτσι, ο ΝΟΧ

ANEK LINES θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα,πλέον, έχοντας ως στόχο την παραμονή. Μάλιστα, το ματς που ακολουθεί το Σάββατο και είναι πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, θεωρείται πολύ σημαντικό.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, μετά το β’ ημίχρονο, ο ΝΟΧ ανέβασε τις στροφές, μειώνοντας κάποια στιγμή στην 4η περίοδο στα 2 γκολ (6-8), αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Γιαννόπουλος στα 2.19 πριν το τέλος, διαμόρφωσαν τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Να σημειωθεί ότι ως αντίπαλοι επέστρεψαν στα Χανιά και αγωνίστηκαν κόντρα στην παλιά τους ομάδα, οι Σκουμπάκης και Παπασηφάκης. Μάλιστα, ο τελευταίος σκόραρε και ένα γκολ για τη Γλυφάδα, όμως αυτός που πέτυχε τα περισσότερα ήταν ο Παπαναστασίου που σημείωσε 6.

Για τον ΝΟΧ ANEK LINES, 2 γκολ πέτυχε ο Κατσουλάκης, ενώ τα υπόλοιπα μοιράστηκαν 4 παίκτες.

Τα 8λεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 2-1

Διαιτητές: Μοίραλης – Κυράνης

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Χάλαρης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Παπαμανωλιουδάκης, Αποστολάκης 1

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 6, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα