Χανιά | Το γκρουπ »Guzel Hanum» στο Νέωριο Μόρο

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20.30, θα φιλοξενηθεί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, στο Νεώριο Μόρο, το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, το γκρουπ »Guzel Hanum».

Στα πλαίσια της εκδρομής τους στα Χανιά, τα παιδιά του σχολείου μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές τους, επιλέγουν να παρουσιάσουν στον χώρο του Ι.Ο. Χανίων δείγμα της δουλειάς τους.

Το γκρουπ »Guzel Hanum» που αποτελείται από 3 μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, την Νταλαπιέ Άρτεμη, την Γερακίτη Ελίνα και την Βασιλείου Χρυσάνθη θα παρουσιάσει παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Η

Άρτεμις έχει διδαχθεί κλασική κιθάρα πιάνο και ασχολείται ιδιαίτερα με τα παραδοσιακά και ευρωπαϊκά κρουστά καθώς και με το τραγούδι συμμετέχοντας στην χορωδία »Καλομοίρη». Θα συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό στον τομέα των κρουστών.

Η Ελίνα έχει συμμετάσχει με το σχολείο σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ελίνα σπουδάζει κλασική κιθάρα, πιάνο ταμπουρά, πολίτικο λαούτο και είναι στην Ανωτέρα τάξη στο τσέλο. Συμμετέχει στα παραδοσιακά σχήματα του σχολείου μας με εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Η Χρυσάνθη ασχολείται με την κιθάρα, το μπουζούκι, το βιολί και το τρομπόνι καθώς και με το τραγούδι. Συμμετείχε στην χορωδία της Λυρικής σκηνής. έλαβε μέρος με την ορχήστρα »ΝΟΣΤΟΣ» του σχολείου μας ως πρώτο βιολί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα