Χανιά | Σύμβαση για την “Ανάπτυξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στο δήμο Αποκορώνου”

Υπογράφθηκε σήμερα η δημόσια σύμβαση γενικών υπηρεσιών με τίτλο “Ανάπτυξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στο δήμο Αποκορώνου” μεταξύ του δήμου και της ΚοινΣΕπ «Μονοπάτια της Ελλάδας».

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, αντικείμενο της δημόσιας αυτής σύμβασης αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτικής στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αποκορώνου για την ωρίμανση φακέλου έργου για συντήρηση, βελτίωση και ανάδειξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αποκορώνου. Ειδικότερα οι παρεχόμενες

υπηρεσίες αφορούν στην έρευνα πεδίου για την αποτύπωση και καταγραφή πεζοπορικών διαδρομών στο Δήμο Αποκορώνου, στην αξιολόγηση αυτών και στην επιλογή των πιο αξιόλογων στο πλαίσιο της διαμόρφωσης, προώθησης και προβολής ενός ολοκληρωμένου δικτύου διαδρομών για πεζοπορικό τουρισμό.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ολοκληρώνονται με την υποστήριξη της δημοτικής υπηρεσίας στην μελέτη για την συντήρηση, βελτίωση, ανάδειξη και προβολή (μέσω σήμανσης, χαρτογράφησης και αξιοποίησης ΤΠΕ) των επιλεγμένων πεζοπορικών διαδρομών και των μονοπατιών που αυτές περιλαμβάνουν σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος που καθορίζει τις τεχνικές προδιαγραφές χάραξης, σήμανσης, διάνοιξης και συντήρησης των πεζοπορικών μονοπατιών.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 6 μήνες από την υπογραφή της.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα