Χανιά | Οδηγίες της Διεύθυνσης Δασών για όσους επισκεφθούν το νησάκι των Αγίων Θεοδώρων

Οδηγίες δίνει η Διεύθυνση Δασών Χανίων σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το νησάκι των Αγίων Θεοδώρων, με αφορμή την ομώνυμη τοπική εορτή την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

«Η Διεύθυνση Δασών Χανίων, ως διαχειρίστρια του χώρου της νήσου Θοδωρού, ενημερώνει ότι ο καθιερωμένος εορτασμός των Αγίων Θεοδώρων θα τελεστεί την Πέμπτη 8 -6-2017, η επίσκεψη στο νησί θα είναι επιτρεπτή μέχρι και το χώρο του ιερού ναού από τις 07:00π.μ ,τελευταία αναχώρηση στις 13:00μ.μ.

Καθ’

όλη τη διάρκεια της τελετής και μέχρι της αποχώρησης του κοινού, θα υπάρχει παρουσία δασοφυλάκων κατά μήκος του μονοπατιού, οι οποίοι θα επιμελούνται της ομαλής προσέγγισης και της ανάβασης στο χώρο του ιερού ναού.

Στο φυλάκιο της Υπηρεσίας που βρίσκεται εκεί, θα υπάρχει οργανωμένος σταθμός πρώτων βοηθειών καθώς και το μικρό σκάφος για περίπτωση ανάγκης.

Παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες που θα φτάσουν στο νησί, μεμονωμένα ή σε οργανωμένες ομάδες να τηρούν τις οδηγίες των φυλάκων, να παραμένουν στο χώρο όπου είναι επιτρεπτή η πρόσβαση και να αποφεύγουν κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει διατάραξη του ευαίσθητου οικοσυστήματος του νησιού. (φωτιά, ρύπανση, θόρυβος κλπ.).»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα