Χανιά | Ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου για τον ΒΟΑΚ: » Ο εμπαιγμός για την Κίσσαμο δεν έχει όρια»

Για αδιαφορία και εμπαιγμό προς την Κίσαμο κάνει λόγο σε επιστολή του, ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, με αφορμή το συμβούλιο που διεξήχθη χθες για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και όπως ο ίδιος λέει, » το σχέδιο αφήνει την Κίσαμο απ’έξω».

Αναλυτικά, η επιστολή του πρώην Δημάρχου Κισάμου Γιώργου Μυλωνάκη:

» Ο εμπαιγμός για την Κίσσαμο δεν έχει όρια

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚ στις 28-2-2018 αποδείχτηκε ο απόλυτος εμπαιγμός της Κισσάμου στο θέμα του ΒΟΑΚ.

Η τοποθέτηση Βουλγαράκη και οι απαντήσεις Αγαπάκη αποκάλυψαν αυτό που τόσο καιρό φωνάζω δημόσια αλλά κανείς εδώ δεν ευαισθητοποιείται, ότι δηλαδή μας αγνοούν και μας αφήνουν απ’ έξω παρά την τεράστια επισκεψιμότητα της περιοχής μας την θερινή περίοδο.

Το Τμήμα Χανιά – Κίσσαμος έμεινε απ’ έξω γιατί μέτρησαν κυκλοφοριακούς φόρτους τον Φεβρουάριο !!! και σύνδεσαν τις μετρήσεις με παλαιότερες που είχαν γίνει το 1998!!! Δείτε τα δημοσιεύματα και τα βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα.

Δεν έχει ανατεθεί καμία στρατηγική μελέτη γιατί αυτή σίγουρα θα επέβαλε την κατασκευή αυτοκινητόδρομου έως την Κίσσαμο. Οι άλλοι προχωρούν (αν προχωρήσει τελικά κάτι με αυτή την προχειρότητα) και εμείς έτσι και αλλιώς μένουμε απ’ έξω. Προφανώς είμαστε ανύπαρκτοι.

Εγώ πάντως αν ήμουν δήμαρχος αυτό δεν θα το άφηνα να συμβεί. Και όπως η Παράκαμψη Τοπολίων, το μεγαλύτερο έργο του ΠΕΠ Κρήτης ήρθε με αγώνα και συνεργασίες στην Κίσσαμο, έτσι θα ήμασταν μέσα και σε κάθε σχέδιο κατασκευής νέου ΒΟΑΚ. Αυτός θα είναι ο κύριος στόχος μου για την επόμενη δημοτική περίοδο. Τώρα, όποιος έχει θεσμικό ρόλο στην Κίσσαμο, ας κάνει το καθήκον του, έστω και καθυστερημένα (αν μπορεί).»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα