Χανιά | Νίκος Βουρλάκης: Να μαζικοποιήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο

Την ετήσια γενική συνέλευση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, πραγματοποίησε σήμερα του απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, στην αίθουσα του υπογείου του ΕΒΕΧ.

Πλούσια δράση

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Βουρλάκης, αναφέρθηκε στην δράση του συλλόγου στην κατεύθυνση της υποστήριξης των μελών του που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

«Όλοι οι Χανιώτες γνωρίζουν ότι ο σύλλογος την προηγούμενη χρονιά ανέπτυξε μία πλούσια δράση

σε όλα τα θέματα που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα .Το ελληνικό εμπόριο και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βιώνουν μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση» τόνισε και προσέθεσε: «Εμείς εδώ προσπαθούμε για θέματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τα συντάξιμα και τα έχουμε βάλει στην προμετωπίδα των επιδιώξεών μας. Με τη συμμετοχή των συναδέλφων μας καταφέραμε να σώσουμε το σπίτι μίας συναδέλφου μας που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, να μην κοπεί το ρεύμα δύο συναδέλφων, να εμποδίσουμε την έξωση δύο συναδέλφων μας από τα Ανατολικά τείχη αλλά να σταματήσουμε την έξωση δύο άλλων από την Τσουδερών στις οποίες δόθηκε παράταση από τον Δήμο για να ρυθμίσουν τα χρέη τους, μέχρι τέλος της σαιζόν».

Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά με το πού υστερεί ο Σύλλογος, απάντησε: «Θέλουμε να μαζικοποιήσουμε τον σύλλογο και να ενεργοποιήσουμε όλο και περισσότερα μέλη»

Οικονομικός Απολογισμός

Για το οικονομικό σκέλος, ο κ.Βουρλάκης ανέφερε πως ο Σύλλογος για την βιωσιμότητά του δεν στηρίζεται σε δωρεές ή προγράμματα. «Στηριζόμαστε στην ετήσια συνδρομή των μελών μας που είναι στα 20 ευρώ και όταν όλα μας τα μέλη την καταβάλλουν ο Σύλλογος και τα έξοδά του βγάζει και στέκεται καλά οικονομικά».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα