Χανιά | Κλειστά μέχρι την Παρασκευή τα σχολεία του Δήμου Κανδάνου Σελίνου λόγω παγετού – Δείτε ποια εξαιρούνται

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Κανδάνου Σελίνου την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού που επικρατεί στους δρόμους της περιοχής. Ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί Παλαιόχωρας και Κουντούρας θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Κανδάνου Σελίνου αναφέρει:

«Με την σύμφωνη γνώμη των Αντιδημάρχων του Δήμου, την αναστολή λειτουργίας των σχολείων

της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και του Παιδικού Σταθμού Καντάνου, για την Πέμπτη 27.01.2022 και την Παρασκευή 28.01.2022.

Η απόφαση λήφθηκε δεδομένου του παγετού που επικρατεί στο οδικό δίκτυο και στον Δήμο μας που καθιστά επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων προς τα σχολεία. Επιπλέον, λόγω ψύχους, καθίσταται πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω πανδημίας σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα παράθυρα των σχολικών αιθουσών, πρέπει να παραμένουν ανοικτά.

Για τους παραπάνω λόγους και με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27.01.2022 και την Παρασκευή 28.01.2022.

Οι Παιδικοί Σταθμοί Παλαιόχωρας και Κουντούρας θα λειτουργήσουν κανονικά.»

zarpanews.gr

The post Χανιά | Κλειστά| Κλειστά μέχρι την Παρασκευή τα σχολεία του Δήμου Κανδάνου Σελίνου λόγω παγετού – Δείτε ποια εξαιρούνται appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα