Χανιά | Καλύτερη η εικόνα της 8χρονης που νοσηλεύεται στη Γαύδο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων σχετικά με το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου, σημειώνοντας ότι η υγεία του βελτιώνεται και δε χρειάζεται άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο, καθώς είναι υπό την παρακολούθηση των γιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των ανέμων το σκάφος του Λιμενικού δεν μπορεί να προσεγγίσει τη Γαύδο και να μεταφέρει την 8χρονη, που χθες είχε συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας (δείτε εδώ).

Στην ακανοίνωση αναφέρονται:

Το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο

Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφ. Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλλίτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα