Χανιά | Επιτυχημένη η γιορτή για τα καλοκαιρινά προγράμματα του ΝΟΧ | Photos+Video

Η εικόνα της κατάμεστης από τον κόσμο που έδωσε το παρών, εξέδρας, χαρακτήρισε για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο Κολυμβητήριο και αφορούσε τα καλοκαιρινά προγράμματα, την εκμάθηση κολύμβησης και το ολοήμερο πρόγραμμα αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη των όσων έχουν διδαχθεί μέσω των προγραμμάτων που καλλιεργεί επί σειρά ετών ο Ναυτικός Όμιλος, ενώ στη συνέχεια, οι πρωταγωνιστές των αγωνιστικών τμημάτων από τα αθλήματα του ΝΟΧ

πραγματοποίησαν επίδειξη μέσα στην πισίνα.

Ουσιαστικά, όλα τα αθλήματα… παρέλασαν μπροστά από τον κόσμο, που είχε την ευκαιρία να «γνωρίσει» την κολύμβηση, την τεχνική κολύμβηση, τη συγχρονισμένη κολύμβηση, το πόλο, το κανόε καγιάκ και την ιστιοπλοΐα. Παράλληλα, την ώρα που οι αθλητές πραγματοποιούσαν επίδειξη, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, έκανε αναφορά στις πολύ μεγάλες -και φέτος- επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο όλων των αγωνιστικών ομάδων, με τον κόσμο να χειροκροτεί.

Επίσης, το θερμό χειροκρότημα απέσπασαν οι αθλητές Special Olympics που έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν άριστα και ειδικότερα στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια όμορφη γιορτούλα που έστησαν τα παιδιά από τα καλοκαιρινά προγράμματα του Ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα