Χανιά | Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Αντωνίου Γιάνναρη 2), θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, του ζωγράφου – αγιογράφου, Φώτη Λαγουδάκη, που είναι αφιερωμένη στον Ελευθέριο Βενιζέλο και σε πρόσωπα και τοπία του χθες και του σήμερα.

Την έκθεση, που περιλαμβάνει 25 έργα ζωγραφικής και 4 βυζαντινές εικόνες, διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος

της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, υπό την αιγίδα του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Το πρόγραμμα των εγκαινίων περιλαμβάνει αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, ο οποίος θα απευθύνει και χαιρετισμό. Χαιρετισμός θα κάνει επίσης και ο Νικόλαος Παπαδάκης, Γεν. Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», ενώ θα διαβαστεί και σύντομη γραπτή παρέμβαση από τον Πολυχρόνη Κουτσάκη, Συγγραφέα, Αν. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Murdoch με θέμα “Το φαινόμενο Βενιζέλος μέσα από τις εικόνες του Φώτη Λαγουδάκη”. Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Παρτσινέβελος, Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης με θέμα “Επιστήμη και πολιτισμός”.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 9 Μαΐου 2018 και θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 11:00 έως τη 13:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00 (είσοδος ελεύθερη).

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα