Χανιά | Αντάλλαζαν γροθιές μέσα στα αίματα μετά από τροχαίο | Απίστευτη περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Ένα απίστευτο επεισόδιο στην περιοχή των Κουνουπιδιανών κάνει γνωστό με επιστολή του αναγνώστης του zarpanews.gr.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά μέσω της επιστολής, το επεισόδιο προκλήθηκε έπειτα από τροχαίο, πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης.

Μάλιστα σε αυτό ενεπλάκησαν δύο άτομα που σύμφωνα με τις περίγραφες δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση.

Μέσω της επιστολής τέλος γίνεται μνεία στην άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας που έφθασε στο σημείο σε διάστημα λίγων λεπτών.

Η επιστολή:

«Θα ήθελα να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη στα Κουνουπιδιανά

τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κι ενώ κοιμόμασταν στο σπίτι , μας ξύπνησε το κουδούνι της πόρτας και το κινητό. Ήταν ένας γείτονας ο οποίος μας είπε πως ένα αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω στο δικό μας. Κατεβαίνοντας κάτω αντίκρισα μία εικόνα με δύο ανθρώπους (στους οποίους δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις υπο ποια επήρεια βρισκόταν) να παλεύουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν καρφωμένο πάνω στο δικό μας. Μόλις που πρόλαβα να ειδοποιήσω την αστυνομία και κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Ήταν και οι δύο μέσα στα αίματα. Είχε σταματήσει άλλος ένας κύριος ο οποίος πρέπει να ήταν αυτόπτης μάρτυρας και προσπαθούσε να βοηθήσει. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν αφού κατέβηκαν συνέχισαν τον καυγά τους στη μέση του δρόμου. Ξαφνικά εμφανίστηκε και μία κοπέλα από το πουθενά (στην ίδια κατάσταση) και όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι. Εγώ ξαναπήρα την αστυνομία, περιέγραψα τι γίνεται και μαζί με τον γείτονα και τον μάρτυρα απομακρυνθήκαμε. Μας έκανε τεράστια εντύπωση πως εκεί που ο καβγάς συνεχιζόταν ξαφνικά όλοι μαζί έφυγαν και παρατήσαν το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου!!!

Η αστυνομία – η οποία σε πέντε λεπτά από το δεύτερο τηλεφώνημα – έφτασε με ένα περιπολικό της τροχαίας και 4 με 5 οχήματα τύπου τζιπ. Γέμισε ο δρόμος περιπολικά!!! Με ρώτησαν τι έγινε και μου ζήτησαν περιγραφή. Εγώ πραγματικά από το σοκ το μόνο που θυμάμαι ήταν τα αίματα στις μπλούζες τους. Τίποτα άλλο. Οι δύο αστυνομικοί έμειναν μαζί μου και τα τζιπ αρχίσαν να ψάχνουν σε όλη την περιοχή. Ο ένας αστυνομικός που έμεινε με καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά και θα τους βρουν. Πράγματι λοιπόν δεν πέρασαν δέκα με δεκαπέντε λεπτά και ακούστηκε στον ασύρματο ότι έχουν κρυφτεί σε μια οικοδομή στο τάδε σημείο. Αφού συνέλαβαν τον υπαίτιο τον έφεραν πίσω στο σημείο και τον ρώτησαν αν αυτός οδηγούσε. Αυτός το παραδέχτηκε και τον πήραν και κάπως έτσι η υπόθεση έχει ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Από όλη αυτή την ιστορία θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους οι οποίοι υπο την επήρεια είτε αλκοόλ είτε ναρκωτικών είτε και τον δύο μαζί (όπως αποδείχτηκε) οδηγούν και σκορπούν την καταστροφή και δυστυχώς και τον θάνατο. Ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο που μου καταστρέφουν στην ίδια γειτονιά μέσα σε τρείς μήνες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛΑΣ για την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της, για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν. Πραγματικά εμφανίστηκαν, σαν να σε ταινία, τόσα περιπολικά και αστυνομικοί, οι οποίοι σε τόσο σύντομο χρόνο ξεκαθάρισαν την κατάσταση η οποία είχε αρχίσει να ξεφεύγει…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ.

Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι στην διάθεση του zarpanews.gr

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα