Χανιά | Ανοίγει η αυλαία των Μαθητικών Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Για ακόμα μία χρονιά οι μαθητές της Κρήτης δίνουν ραντεβού στα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα περάσει από όλους τους Νομούς, τις μεγάλες πόλεις αλλά και τα χωριά του νησιού. Φέτος τα μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ έχουν σύνθημα: «Τρέλα είναι να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας. Να αλλάξουμε τον κόσμο, δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!» (Μ.Θερβάντες).

Η Τ.Ο Χανίων καλεί

τους μαθητές να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των μαθητικών Φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις των μαθητικών Φεστιβάλ στο Νομό μας θα ξεκινήσουν με τουρνουά 5Χ5 στο γηπεδάκι του Αϊ Γιάννη, την Κυριακή 1/4 στις 16:00 με τίτλο: «Βάλε γκολ στον Φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά».

«Καλούμε κάθε μαθητή των Χανίων να δώσει απάντηση σε αυτούς που θέλουν να σπείρουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο,στον λαό και στην νεολαία.
Οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Νομό Χανίων θα κορυφωθούν το Σάββατο 21/4. Μέσα από τα αθλητικά τουρνουά, διαγωνισμούς γκράφιτυ,τις θεματικές συζητήσεις που ήδη ετοιμάζουν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ μέσα στα σχολεία καλούμε την νεολαία να ενώσει την φωνή της γιατίοι ανάγκες, η ευτυχία των νέων όλου του κόσμου δεν χωράνε στο σημερινό άδικο σύστημα που μετατρέπει την παιδεία σε εμπόρευμα, που γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους, φασισμό».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα